‘Apple werkt aan grootste MacBook Air ooit’

News
vrijdag, 10 juni 2022 om 17:30
De MacBook Air is natuurlijk bedoeld als lichte variant van de MacBook, maar het lijkt erop dat Apple een vrij groot model wil gaan maken. Volgend jaar zou het bedrijf een model van 15 inch willen lanceren.
Anonieme bronnen melden aan Bloomberg dat Apple een grotere MacBook Air gaat maken. Het bedrijf kondigde onlangs een model van 13,6 inch aan, wat al wat groter was dan eerdere modellen. Daar zou Apple binnenkort nog iets overheen willen gaan.
De 15 inch MacBook Air moet in de lente van 2023 uitkomen. Specificaties van de laptop zijn nog niet bekend, maar naar verluidt gaat het om een grotere versie van de MacBook die eerder deze week werd aangekondigd. In dat geval zou 15-inch variant waarschijnlijk intern grotendeels hetzelfde zijn.
Er wordt ook beweerd dat Apple werkt aan een MacBook van 12 inch. Dat zou dan weer de kleinste laptop zijn die Apple in een lange tijd heeft gemaakt. In 2019 werd de productie van de laatste MacBook die dat formaat had stilgelegd.
apple 132960

Veel Apple geruchten

Er zijn de laatste tijd veel geruchten rondom Apple. Dat komt ook gedeeltelijk door de release van de iOS 16 bèta, waarin interessante ontdekkingen gedaan worden. Daardoor lijkt het bijvoorbeeld erg waarschijnlijk dat de iPhone 14 een always-on display krijgt.
Een andere grote verandering die er mogelijk aankomt voor Apple is de oplader. De EU wil namelijk dat alle bedrijven, inclusief Apple, binnen een jaar of twee zijn overgestapt naar één standaard oplader. Dat kan het einde betekenen van de Lightning-poort die Apple nu gebruikt.

Populair Nieuws