Reageer en Win: Jurassic World Dominion bioscoopkaartjes

Article
vrijdag, 10 juni 2022 om 17:00
jurassic world dominion st 3 jpg sd high copyright 2021 universal studios and storyteller distribution lcc all rights reservedf1654868424
De bioscoopzalen stromen weer vol en heel vreemd is dat ook niet, nu er allemaal grote blockbusters weer op het witte doek worden getoond. Zo ook Jurassic World Dominion en in de Reageer en Win van deze week kan je bioscoopkaartjes winnen voor het laatste deel van de Jurassic World-trilogie!

Winnaars afgelopen week

Vorige week maakten jullie kans op Sniper Elite 5 voor de Xbox en PlayStation consoles. Jullie moesten daarvoor op 3 artikelen reageren.
De winnaar van Sniper Elite 5 voor de PS4/PS5 is geworden… Pepko!
De winnaar van Sniper Elite 5 voor de Xbox One/Series is geworden… JustB!
Allemaal van harte gefeliciteerd! Winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat je prijzen jullie kant op komen.

Reageer en Win - Jurassic World Dominion

De Jurassic Park/World-franchise is één van de grootste filmreeksen aller tijden. Iedereen kent wel de iconische brul van de T-Rex dankzij de films. De Jurassic Era komt nu toch echt ten einde met de release van Jurassic World Dominion, die sinds deze week in de bioscoop draait. Sinds de gebeurtenissen in Jurassic World Fallen Kingdom zijn dinosauriërs ontsnapt naar de bewoonde wereld, waar ze uiteraard voor de nodige chaos zorgen. Hoe gaan mensen in hemelsnaam naast dinosauriërs leven?
Niet alleen de cast uit Jurassic World - waaronder Chris Pratt en Bryce Dallas Howard - komt voor dat vraagstuk te staan, want in Jurassic World Dominion keren ook de iconische karakters terug uit de eerste Jurassic Park films. Kijkers kunnen dus weer genieten van het acteerwerk van Sam Neill, Jeff Goldblum en Laura Dern.
Wil je genieten van de blockbuster in de bioscoop, dan hebben we goed nieuws voor je. In de Reageer en Win geven we namelijk 3x twee bioscoopkaartjes voor Jurassic World Dominion weg!
Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Je mag natuurlijk ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!
jurassic world dominion ps 1 jpg sd high copyright 2021 universal studios and storyteller distribution lcc all rights reserved 1f1654868674

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).