Apple support site compleet vernieuwd

News
donderdag, 26 januari 2023 om 20:30
applef1623141517
Klantenservice ikan vrij belangrijk zijn met veel tech. Er kan natuurlijk van alles misgaan en het is maar de vraag of je zelf genoeg verstand van je smartphone hebt om alles te fixen. De support website van Apple was wat verouderd, maar hij is nu gelukkig flink aangepast.
De nieuwe support site van Apple werd gespot door ontwikkelaar Mario Guzman op Mastodon (via 9to5Mac). Wat Guzman “saaie platte icoontjes” noemt zijn vervangen door echte plaatjes en icoontjes in kleur. Deze verwijzen naar de verschillende productcategorieën van Apple.
Daaronder staan een aantal veelgezochte vormen van ondersteuning. Zo staan er direct links voor als je een reparatie nodig hebt, iets wil weten over betalingen en abonnement, of je inloggegevens van je Apple ID bent vergeten. Daaronder kun je informatie vinden over iOS 16 of een chat starten met een klantenservicemedewerker.

Oude support site was flink verouderd

De nieuwe site was hard nodig. Ten eerste heeft Mario Guzman gelijk dat de oude er wat stoffig uitzag. Helemaal vergeleken met de rest van de website. Op veel plekken kon je bijvoorbeeld afbeeldingen vinden van oude producten en software.
Overigens is het niet alleen de site die een update heeft gekregen. Onlangs zijn er ook nieuwe Macbooks verschenen. Deze zijn qua uiterlijk niet veel veranderd, maar aan de binnenkant hebben ze M2 chipsets en in sommige gevallen, zo blijkt, een tegenvallende SSD.

Populair Nieuws