Populaire Marvel-held keert terug in de MCU

News
donderdag, 26 januari 2023 om 20:00
marvelf1667037119
De eerste show die naar ABC kwam was Agents of S.H.I.E.L.D., een serie die de avonturen volgde van Phil Coulson en zijn nieuwe team van agenten waaronder Chloe Bennet die Daisy Johnson speelde. De serie begon met het invullen van de lege plekken tussen Phase 2-films en leidde uiteindelijk een eigen bestaan, vooral omdat de continuïteit in twijfel werd getrokken door sommige fans en zelfs door degenen die bij Marvel Studios werkten.
Al vroeg in de ontwikkeling van het Marvel Cinematic Universe werd duidelijk dat er behoefte en verlangen was naar meer van de populaire franchise van Marvel Studios. Het zou dus niet als een schok moeten komen dat het niet lang duurde voordat Marvel begon met het ontwikkelen van een aantal shows voor de netwerktelevisie, waardoor de MCU het hele jaar door op de schermen van fans te zien was.
Chloe Bennet reageerde op een tweet over haar acteervaardigheden. Het lijkt erop dat haar reactie suggereert op een terugkeer als Quake.
Hoewel dit geen directe bevestiging is van Marvel Studios dat Chloe Bennet terugkeert als Quake komt ze met een interessante reactie, “ik heb een sterk gevoel dat je tweets niet goed zullen verouderen”, duidt erop dat er iets spannends aankomt van Agents of S.H.I.E.L.D..Deze voorspelling op een terugkeer is slechts de laatste in een reeks hints en aanwijzing van verschillende Agents of S.H.I.E.L.D. sterren.
In september 2021 was er een video die Chloe Bennet plaatste en een tweet van Clark Gregg, die voor veel opgetrokken wenkbrauwen zorgde. In de video ontkende Bennet niet overtuigend elke betrokkenheid bij de serie, waarbij haar reactie geforceerd aanvoelde.