‘Apple komt snel met nieuwe iPhone 14’

News
maandag, 06 maart 2023 om 12:30
De iPhone 14 mag inmiddels zo’n half jaar oud zijn, het duurt ook minstens zo lang voor de iPhone 15 in de winkel ligt. Dat Apple ook tussentijds met iPhone nieuws komt is dan ook niets nieuws. Zo zijn er nu geruchten dat er binnenkort een nieuwe iPhone 14 wordt onthuld.
Volgens MacRumors houdt Apple binnenkort een nieuwe productbriefing. Het is vooralsnog onduidelijk wat het bedrijf daarbij gaat onthullen, maar er gaat wel een suggestie rond. Er zijn namelijk geruchten over een nieuwe iPhone 14.
Dat zou qua hardware geen nieuw model zijn, maar een nieuwe kleurvariant van de bestaande iPhone 14. Een post op het Chinese sociale medium Weibo beweert dat er een gele iPhone 14 komt. Dat zou op zich niet ondenkbaar zijn, aangezien Apple rond deze tijd van het jaar vaker met een nieuwe kleur voor de iPhone komt.
Het is alweer een tijdje geleden dat een iPhone voor het laatst in het geel verkrijgbaar was. Dat was namelijk in 2019 met de iPhone 11 en een jaar eerder met de iPhone XR. Het is momenteel onduidelijk of de iPhone 14 Pro-modellen ook een nieuwe kleur krijgen, maar als dat het geval is, zou het een andere kleur dan geel kunnen zijn. De Pro-modellen zijn al verkrijgbaar in goud, wat teveel op geel zou kunnen lijken.

Kleuren iPhone 15 ook gelekt

Als je de kleur van nieuwe iPhones interessant vindt, is de afgelopen periode druk geweest. Eerder lekten namelijk ok de kleuren van de iPhone 15. Deze zal naar verluidt in onder andere roodbruin, blauw en roze verkrijgbaar zijn.