Apple komt met een mysterieus evenement vlak voor Halloween

News
woensdag, 25 oktober 2023 om 10:00
apple 1839363 1920f1612952324
Apple heeft net nieuwe producten gelanceerd, maar het techbedrijf lijkt niet stil te zitten. Vlak voor Halloween wordt er namelijk een mysterieus evenement georganiseerd.
Er gaan eigenlijk altijd wel geruchten dat Apple ergens mee bezig is. Zo was er vorige week nog een gerucht dat Apple binnenkort zal komen met een nieuwe lijn aan iPads, al wordt dat door andere insiders weer tegengesproken.
Wat alleen zeker niet verwacht werd, is dat Apple volgende week al komt met een nieuw event, zo vlak na de lancering van de iPhone 15 en Apple Watch Series 9. De techgigant heeft dan ook veel mensen verrast door dinsdagavond ineens een publieke invite eruit te sturen voor een ‘scary fast’ evenement op 30 oktober - één dag voor Halloween.

Wat gaat Apple onthullen?

Het is nu ook de vraag wat Apple precies gaat tonen tijdens het evenement. Mogelijk kunnen het de nieuwe iPads zijn, maar Mark Gurman van Bloomberg denkt dat het om een ander product gaat. Gurman denkt dat Apple een verrassing heeft in de vorm van een vernieuwe 24-inch iMac, evenals een nieuwe MacBook Pro.
Volgens de vaak goed ingelichte journalist begint de voorraad van 14- en 16-inch MacBook Pro’s op te raken en hetzelfde geldt voor de iMac. Dat zou mogelijk een indicatie kunnen zijn dat Apple klaar staat met nieuwe modellen.
Eerder gingen er al geruchten dat Apple een iMac zou lanceren met de nieuwe M3 chip. Dat zou wijzen op de ‘scary fast’ omschrijving voor het mysterieuze evenement. We hoeven in ieder geval niet meer lang te wachten totdat Apple zelf laat zien wat het in petto heeft.