Brengt The Walking Dead World Beyond 'cure' zombies?

  Afgelopen vrijdag kwam er een trailer uit van de nieuwe Walking Dead serie, ‘The Walking dead World Beyond’. In deze trailer vallen een aantal dingen op, vooral woorden.

  Aan het begin van The Walking Dead World Beyond trailer kan je horen hoe twee meiden, Iris Bennett en Hope, een gesprek hebben over hun vader. Iris zegt in dit gesprek dat hun vader zijn kennis deelt om een eventueel geneesmiddel te vinden voor het zombievirus. De twee meiden gaan vervolgens met twee andere kinderen genaamd Silas en Elton, op zoek naar iemand die zich bevindt in New York. Zou dit gaan over de vader van Iris en Hope?

  Geneesmiddel in aantocht?

  In The Walking Dead zelf werd de hoop voor een geneesmiddel al vroeg in de serie opgegeven. Hierdoor vergeet je tijdens het kijken van de serie bijna det het nog altijd een eventuele optie is, aangezien de groep vanaf het begin van de serie alleen nog maar bezig is met overleven. Deels heeft dit er ook mee te maken dat de zombies, in de serie vooral ‘Walkers’ genoemd, eigenlijk niet meer de grootste dreiging zijn. Helemaal verrast zijn wij alleen niet over het feit dat het woord ‘cure’ voorkomt in de trailer. Of het zo ver zal komen of niet, deze spin-off serie die zich tien jaar na het begin van het virus afspeelt heeft zeker de potentie om een mooie afsluiter aan de wereld van The Walking Dead te plakken.

  Er is voor de rest nog niet veel bekend over The Walking Dead World Beyond. Wel weten we dat de serie zal stoppen na twee seizoenen. De serie zal dus negen seizoenen minder nodig hebben dan voorloper The Walking dead, die eerder aangaven bezig te zijn aan het laatste seizoen van de serie. Ook weten we dat de eerste aflevering van The walking Dead World Beyond in 2020 uit zal komen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.