Nieuwe Apple Watch details opgedoken

  De volgende generatie Apple Watch lijkt alweer voor de deur te staan. Volgens de Taiwanese website DigiTimes wordt de productie van de nieuwste Apple-horloges namelijk voorbereid. Het zou de Apple Watch Series 6 betreffen.

  Het Taiwanese ASE Technology zou volgens bronnen van DigiTimes inmiddels genoeg chips op voorraad hebben om de productie van een nieuwe generatie Apple Watch te starten. Het Taiwanese bedrijf maakt deze chips in opdracht van Apple op speciaal miniatuurformaat om ervoor te zorgen dat het gehele computersysteem goed past.

  De bronnen van DigiTimes sluiten naadloos aan op een eerder rapport van Bloomberg dat verkondigde dat een nieuwe Apple Watch in de maak was. De opvolger van de Series 5 zou later dit jaar worden gepresenteerd. Naast de Apple Watch Series 6 zou ook een budget-model op de planning staan die de concurrentie aan moet gaan met Fitbits.

  Onthulling in oktober

  Vermoedelijk worden de nieuwe Wearables van Apple in oktober uit de doeken gedaan. Gerucht gaat dat Apple dan pas met haar nieuwste presentatie voor de volgende iPhone komt. Geruchten over de iPhone 12 gaan al langer rond, waarbij gespeculeerd wordt dat er een 5G-model wordt uitgebracht.

  Doorgaans worden hier ook andere producten onthuld, zoals bijvoorbeeld nieuwe Wearables. Dit is een maand later dan normaal, maar dat heeft te maken met de coronavirus dat voor productievertraging zorgde.

  Tevens zou Apple van plan zijn om nieuwe AirPods te onthullen. Deze zouden alleen wel wat langer op zich laten wachten. Geruchten duiden op een release in de eerste maanden van 2021.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.