Apple wil AirPods maken die je temperatuur en postuur meten

News
donderdag, 14 oktober 2021 om 8:00
airpods 5023660 1920f1593067298
Volgens The Wall Street Journal zou Apple bezig zijn met het proberen te maken van AirPods die je temperatuur en postuur kunnen meten. Apple wil dat doen omdat de AirPods dan kunnen worden ingezet voor de gezondheid van mensen.
Apple zou grote plannen hebben om de AirPods te gaan inzetten op het gebied van gezondheid. Zo moeten AirPods in de toekomst de temperatuur en het postuur van de gebruiker kunnen meten. Apple zou er zelfs een gehoorapparaat van willen maken voor slechthorenden. Apple ziet het toevoegen van deze functies als een doel dat wel wat tijd in beslag mag gaan nemen. Het zal waarschijnlijk niet volgend jaar opeens verschijnen tijdens een Apple Event.

Gezondheid lijkt een trend te zijn voor Apple

De AirPods zijn niet het enige product van Apple waar gezondheid een groot onderdeel van is. De Apple Watch is ook bezig met gezondheid. Eén van de nieuwe functies voor de Apple Watch 7 is bijvoorbeeld dat de Watch een aantal Apps heeft dat je helpt met sportoefeningen. Het is goed mogelijk dat Apple de AirPods en Apple Watch op een gegeven moment zo gaat koppelen dat je beide apparaten kunt combineren voor optimaal resultaat.
Hoe de AirPods uiteindelijk het postuur en de temperatuur moeten gaan meten is nog onduidelijk. Het toevoegen van deze functies heeft voor Apple momenteel geen prioriteit, dus het is niet raar dat daar nog weinig over bekend is. Er zijn al soortgelijke apparaten met de functies waar Apple mee bezig is, dus het is geen onmogelijke techniek. Het is afwachten tot Apple zelf iets naar buiten brengt over deze AirPods.

Populair Nieuws