Apex Legends krijgt Duo modus en toffe 'nieuwe' content

  Vanaf vandaag krijgt Apex Legends de Duo modus permanent terug. Bovendien komt ook de originele map King's Canyon terug. Als kers op de taart begint vandaag een nieuw event, genaamd The Old Ways.

  Apex Legends lanceerde begin 2019 als gratis Battle Royale spel dat met teams van drie spelers gespeeld werd. Daardoor werd communicatie ineens een stuk belangrijker. Mede hierdoor werd Apex Legends zeer populair met binnen een week meer dan 25 miljoen spelers.

  Inmiddels zijn we meerdere seizoenen verder en heeft het spel regelmatig veranderingen ondergaan. Zo is de start-map King's Canyon vervangen door World's Edge en konden spelers tijdelijk kiezen voor duo's in plaats van trio's. Nu komen de duo's dus terug als permanente optie binnen Apex Legends.

  Daarnaast is er ook een nieuw hoofdstuk aan het verhaal van Apex Legends toegevoegd in de vorm van een video.

  King's Canyon terug!

  Maar dat is niet de enige wijziging. Ook De originele map King's Canyon keert terug. Vanaf nu is het dus mogelijk te kiezen uit twee mappen: World's Edge en King's Canyon.

  Daarnaast start er ook een nieuw event, genaamd The Old Ways. Dit event draait om een nest van Prowlers, die het noord-westen van de map World's Edge bezet houden. Het event belooft speciale loot op te leveren voor wie zich er in waagt.

  Apex Legends

  Verkijgbaar vanaf 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.