Olaf uit Frozen gaat ons vermaken via Twitter terwijl we thuis blijven

News
dinsdag, 07 april 2020 om 8:30
xgn google image
Niet alleen wij, ook veel tekenaars van Disney Animations zitten noodgedwongen thuis. Om het thuiszitten wat dragelijker te maken maken de animators van Olaf nu regelmatig kleine filmpjes met de held van sneeuw in de hoofdrol.
Vanaf vandaag kunnen we genieten van korte fragmenten met sneeuwheld Olaf uit de Frozen films. De korte filmpjes zijn aangekondigd door Disney Animations op Twitter. Bovendien is op het kanaal meteen een eerste fragmentje geplaatst.
Niet alleen zien we meteen al het eerste korte filmpje, we krijgen meteen ook een kijkje achter de schermen van de opnames bij Josh Gad, de Engelse stem van Olaf. Het is nog niet bekend hoeveel delen er gaan komen en wanneer deze gedeeld zullen worden.
In Frozen 2, die inmiddels op Disney+ te zien is, vat Olaf op bijzondere wijze samen wat er zoal gebeurd is in het eerste deel. Josh Gad deelt op Twitter ook een verzoekje van een fan om Disney klassiekers op dezelfde karakteristieke manier door Olaf samen te laten vatten. Hij geeft daarbij aan dat dit verzoek veelvuldig binnen komt. Mogelijk kunnen we dus binnenkort Olaf bewonderen als hij Sneeuwwitje of Pinokkio samenvat.

Populair Nieuws