Wordt Fortnite Chapter 2 Seizoen 3 vertraagd en is Doomsday onderweg?

News
dinsdag, 07 april 2020 om 9:25
fortnite chapter 2f1585925194
Fortnite Chapter 2 seizoen 3 zou wel eens vertraagd kunnen worden. Er zijn hints opgedoken voor een nieuwe update die het huidige seizoen wel eens voorbij april kunnen laten lopen. Daarnaast zijn er links naar het einde van de map gevonden. Is Doomsday onderweg?
De afgelopen tijd horen we regelmatig dat een game vertraging opgelopen heeft of dat een evenement afgelast is in verband met het coronavirus. Nu is er een hint opgedoken dat ook Fortnite slachtoffer van het virus is. Fortnite Chapter 2 seizoen 3 zou wel eens vertraging op kunnen lopen.
Dataminers hebben van een ‘12.50 update patch’ gevonden in de code van de game. Het bestand is gevonden door bekende Fortnite lekker HYPEX die via Twitter meldde dat er hierdoor drie opties zijn:
  • Uitstel van het nieuwe seizoen met twee weken
  • Er komen twee updates achter elkaar
  • Deze update wordt geschrapt
De verwachting is dat Fortnite Chapter 2 seizoen 3 op 30 april begint, maar dit zou dus wel eens verplaatst kunnen worden. Epic Games wil namelijk nog wel eens een seizoen verlengen. In een andere tweet van HYPEX vertelt de lekker dat er ook een 12.41 bestand bestaat, wat op nog een update zou kunnen wijzen.

Gaat de map eraan?

Tijdens de vorige update genaamd 12.30 vond een andere dataminer genaamd FortTory andere interessante elementen in de game. Hij vond namelijk stukken van een Doomsday device bij de Agency HQ en deelde dit via Twitter. Hierbij vertelde hij over een Doomsday Hatch en een Doomsday Door. In totaal zouden er vijf van deze Doomsday elementen in het water rondom The Agency zitten.
Volgens FortTory is het Doomsday Device zelf nergens te vinden, maar MakksBR, een andere Fortnite speurneus, heeft een foto van het apparaat. Deze zou te vinden zijn in de kamer van Midas, de baas van The Agency.
Als je de elementen van HYPEX, MakksBR en FortTory naast elkaar zet zou dit wel eens een flinke hint kunnen opleveren naar het einde van de map zoals we die kennen. Als er een Doomsday Device is en de updates kruipen steeds dichter naar elkaar toe, zouden we wel eens een ontploffing kunnen verwachten. Hoe Epic Games het volgende seizoen van Fortnite in gaat luiden is nog onbekend.
Fortnite Seizoen 2 Chapter 3 is ondertussen gelanceerd. Lees hier alles over de grote Fortnite update!
Dit artikel is op 28 augustus 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws