Ant-Man and the Wasp Quantumania productie gestart

News
dinsdag, 27 juli 2021 om 15:15
ant man the wasp trailer uitgebracht door marvel 125628 1f1627390462
De productie van Ant-Man and the Wasp Quantumania is van start gegaan. Zo maakt regisseur Peyton Reed bekend via Twitter. Samen met de aankondiging deelt het tevens een onwijs bijzondere foto van een vreemd konijn.
Marvel is begonnen met het filmen van de derde Ant-Man and the Wasp film. Zo wordt duidelijk met de foto van Reed die tevens een bekend gezicht bevat. Het griezelige konijn van Cassie uit de eerste film is namelijk op de foto te zien.
De foto doet afvragen of het konijn terugkeert, net als Paul Rudd als Scott Lang/Ant-Man, Evangeline Lilly als Hope van Dyne/Wasp, Michael Douglas als Dr. Hank Pym, Michelle Pfeiffer als Janet van Dyne en Michael Peña as Luis. De cast voor de derde film wordt tevens aangevuld met Kathryn Newton als Cassie Lang. Tevens zit Jonathan Majors in de film. Hij speelt de rol van Kang the Conqueror.
Bekijk de tweet van Peyton Reed hieronder.

Ant-Man and the Wasp Quantumania releasedatum nog wel even weg

Hoewel de productie begonnen is van de film, duurt het nog wel even voordat de film verschijnt. De releasedatum van Ant-Man and the Wasp Quantumania staat namelijk gepland voor 17 februari 2023. Gelukkig komt er voor die tijd nog wel genoeg uit de koker van Marvel.
Zo staat Marvel's Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings op de planning voor 10 september, gevolgd door The Eternals op 4 november. Spider-Man No Way Home sluit het jaar van Marvelfilms af op 16 december 2021, waarin ook Spider-Man 2-schurk Doc Ock een rol zal hebben.

Populair Nieuws