Ook deze geliefde Nintendo-game krijgt LEGO-sets

News
donderdag, 05 oktober 2023 om 18:00
LEGO werkt nu een aantal jaar samen met Nintendo, wat tot dusver eigenlijk alleen tot Mario-sets heeft geleid. Maar nu is er een nieuw thema van de samenwerking aangekondigd. Animal Crossing krijgt namelijk ook LEGO-sets.
Er is een nieuw LEGO-thema in aantocht. De samenwerking met Nintendo wordt uitgebreid naar de Animal Crossing-franchise, die altijd al geliefd was, maar helemaal explodeerde tijdens de coronalockdowns. Er waren al even geruchten over deze nieuwe lijn, maar hij is nu officieel aangekondigd.
Via Twitter heeft Nintendo een korte teaser laten zien. Daarin zijn verschillende bekende Animal Crossing personages te zien als LEGO-poppetjes. Onder andere Tom Nook, Isabelle en Kapp’n zijn van de partij. Voor alle figuurtjes is een afwijkende mal gebruikt vergeleken met het standaard LEGO-hoofdje.

Wanneer verschijnen er LEGO Animal Crossing sets?

Er is verder helaas nog weinig bekend over deze nieuwe lijn LEGO-sets. De sets zijn nog niet onthuld en er is geen releasedatum. Waarschijnlijk horen we snel meer van LEGO of Nintendo. Het lijkt niet onwaarschijnlijk dat er sets komen van bepaalde terugkerende faciliteiten, zoals een stadhuis, Nook's Cranny of The Roost.
De meeste Super Mario-sets maken gebruik van een speciale feature die een elektronisch Mario-poppetje laat reageren op speciale LEGO-tegels. Zo kun je met de sets een Mario-level nabootsen. Het ziet er momenteel niet naar uit dat de Animal Crossing-lijn ook zoiets krijgt, maar dan kan veranderen wanneer er sets worden onthuld.

Populair Nieuws