Andrew Garfield wil graag terugkeren voor nieuwe Spider-Man film

News
zondag, 09 januari 2022 om 18:00
the amazing spider manf1640650946
Acteur Andrew Garfield heeft onthuld dat hij wil terugkeren voor een nieuwe Spider-Man film. Of hij de rol weer op zich zal nemen is niet duidelijk, maar fans zijn in ieder geval erg enthousiast.
In een interview met Variety heeft Andrew Garfield vertelt dat hij open staat om te spelen in een nieuwe Spider-Man film. Garfield speelde al eerder Spider-Man in The Amazing Spider-Man films uit 2012 en 2014.
The Amazing Spider-Man is de enige van de Spider-Man series die geen derde deel heeft gekregen. Wel stond er gepland dat er nog twee sequels zouden komen. Fans op Twitter zijn al een petitie gestart om ervoor te zorgen dat The Amazing Spider-Man 3 alsnog wordt gemaakt. Andere fans hopen dat hij nu te zien zal zijn in Morbius, aangezien de film alweer is uitgesteld.
Daarnaast zijn er ook geruchten dat Sony een Spider-Gwen film wil maken met Emma Stone in de hoofdrol. In Spider-Gwen wordt Gwen Stacy gebeten door een radioactieve spin in plaats van Peter Parker. Als deze film wordt gemaakt kunnen we dus mogelijk ook weer Garfield verwachten als Peter Parker.

Tom Holland nu te zien als Spider-Man

Voor Garfield speelde Tobey Maguire de rol van de superheld in drie film. Na Garfield nam Tom Holland het stokje over en begon in 2017 met Spider-Man: Homecoming. Zijn nieuwste film Spider-Man: No Way Home is sinds kort uit en is de eerste film met een miljard dollar opbrengst tijdens de coronapandemie.

Populair Nieuws