American Horror Story seizoen 10 wordt uniek

News
dinsdag, 23 maart 2021 om 18:00
american horror story season 9 teaser gepubliceerd 149514 1f1631628559
Normaal gesproken zouden we elk jaar een nieuw seizoen van American Horror Story moeten krijgen, maar afgelopen jaar gebeurde dat helaas niet door de coronacrisis. Na een jaar stilte krijgen we dan eindelijk meer informatie over het tiende seizoen van de serie.
Het was erg lang onduidelijk hoe het seizoen 10 van American Horror Story gaat heten, maar de titel is nu eindelijk onthuld. Het nieuwe seizoen wordt American Horror Story: Double Feature. Dat niet alleen, maar het nieuwe seizoen krijgt een unieke twist eraan gekoppeld. Het seizoen wordt namelijk niet in één keer verteld, maar in tweeën gesplitst, vandaar waarschijnlijk ook de naam ‘Double Feature’.

Een uniek seizoen American Horror Story

Naast dat het seizoen in tweeën gedeeld gaat worden, krijgt seizoen 10 een heel nieuw soort opzet. We kennen de opzet van American Horror Story ondertussen wel. Elk seizoen is een heel nieuw verhaal, maar daar gaat seizoen 10 verandering in brengen. Niet wordt allen wordt het hele seizoen een nieuw verhaal, maar elke aflevering van het nieuwe seizoen krijgt een eigen verhaal. In de teaser komt ook voorbij dat de twee delen los van elkaar gaan staan, “One by sea, one by the sand”. Wat dit precies allemaal betekent is nog onduidelijk.
Het nieuwe seizoen van de serie gaat ons dus een ervaring geven zoals we nog nooit hebben gehad van American Horror Story. Mogelijk voegen alle afleveringen samen tot een geheel aan het einde van het seizoen, maar dat is nog afwachten. Helaas is de releasedatum nog niet bekend voor seizoen 10, maar hopelijk komt dat snel naar buiten!