Open beta van Resident Evil Re:Verse onderweg

News
woensdag, 24 maart 2021 om 8:00
resident evil reversef1611305888
De third-person shootergame Resident Evil: Re:Verse krijgt in april een open bèta. Capcom heeft dit gemeld tijdens het 25 jarig bestaan van de franchise. De bèta is te spelen van 8 tot en met 11 april. De bèta komt tegelijk uit met nieuwe game Resident Evil: Village en is gratis toegankelijk voor eigenaren van het achtste deel in de franchise.
Spelers die graag deel willen nemen aan de bètatest moeten een Capcom ID-account maken. De open bèta komt naar PlayStation 4, Xbox One en Steam en is toeganeklijk voor iedereen die dus een Capcom account heeft aangemaakt. De bèta is te downloaden vanaf 5 april en speelbaar tussen 8 en 11 april. De spelers die de gesloten bèta al hebben gespeeld, hoeven niets meer te doen, op de bestaande files updaten op 5 april na.

Multiplayer game voor Resident Evil

Resident Evil Re:Verse wordt een spin-off multiplayer game die gratis toegankelijk wordt voor eigenaren van de nieuwe Resident Evil: Village. Resident Evil Re:Verse wordt een third-person arenashooter, waar zes spelers het tegen elkaar op moeten nemen. De spelers kunnen kiezen uit diverse karakters uit de gehele Resident Evil-franchise en moeten het uitvechten in iconische locaties. Naast het tegen elkaar op moeten nemen, zijn er deathmatches, waar spelers in monsters uit de franchise kunnen veranderen. Vanaf dat moment zal de dynamiek in een match flink veranderen.
Zowel Resident Evil: Village als Resident Evil Re:Verse komen op 7 mei uit, op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC en google Stadia.