American Horror Story

  Op 1 juni 2019 verwijderd van Netflix

  Dit met een Emmy bekroonde drama speelt met de kracht van bovennatuurlijke angsten en alledaagse verschrikkingen, en gaat in op het kwaad waartoe mensen in staat zijn.

  Helaas, deze serie staat niet meer op Netflix.

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Pilotaflevering

  Therapeut Ben Harmon, zijn vrouw Vivien en hun dochter Violet verhuizen naar Los Angeles om te ontsnappen aan hun duistere verleden.

  Aflevering 2

  Home Invasion

  Moordliefhebbers spelen de brute moord op twee studenten verpleegkunde, Maria en Gladys, na. Ben keert terug naar Boston om een fout te herstellen met een oude vlam.

  Aflevering 3

  Murder House

  Vivien ontdekt wie de eerste bewoner van haar huis was: een krankzinnige chirurg, Dr. Montgomery. Ondertussen confronteert Ben Moira met zijn verdachte koffie.

  Aflevering 4

  Halloween Deel 1

  Twee van de vorige bewoners, interieurarchitecten Chad en Patrick, geven de Harmons stijladvies.

  Aflevering 5

  Halloween Deel 2

  Tijdens een date met Violet wordt Tate lastiggevallen door een groep bloedige tieners. Ondertussen worden Ben en Vivien achtervolgd door een van de nieuwe huisgasten.

  Aflevering 6

  Piggy Piggy

  Ben heeft een nieuwe patiënt die bang is voor de legende van een man die mensen afslacht die een specifieke mantra herhalen in een spiegel.

  Aflevering 7

  Open House

  Tate vertelt Violet dat ze tegen de spoken kan zeggen dat ze haar met rust moeten laten. Ondertussen ontdekt Vivien dat ze zwanger is.

  Aflevering 8

  Rubber Man

  De man in het rubberen pak wordt ontmaskerd en Vivien raakt verwikkeld in een gewelddadige situatie met Ben.

  Aflevering 9

  Spooky Little Girl

  Elizabeth Short, een van de beroemdste moordslachtoffers uit de geschiedenis, komt op bezoek. Constance komt meer te weten over Tate.

  Aflevering 10

  Smoldering Children

  Ben ontdekt dat Violet al weken niet op school is geweest. Hij ontdekt ook wie Tate echt is.

  Aflevering 11

  Birth

  Vivien bevalt. Violet ontdekt wie de vader is van één van haar nieuwe broertjes.

  Aflevering 12

  Afterbirth

  Constance wil Tate's baby als haar eigen kind opvoeden. Ben overweegt zelfmoord.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Welcome to Briarcliff

  Welkom in Briarcliff Manor, een berucht gesticht en de thuishaven van een gestoorde seriemoordenaar, Bloody Face.

  Aflevering 2

  Tricks and Treats

  Er wordt een geestenbezweerder naar Briarcliff gehaald om een gekwelde boerenjongen te helpen. Zuster Jude's meest duistere geheim wordt onthuld.

  Aflevering 3

  Nor'easter

  Tijdens een heftige storm probeert een groep patiënten te ontsnappen uit Briarcliff.

  Aflevering 4

  I Am Anne Frank - Deel 1

  Een nieuwe patiënt die beweert Anne Frank te zijn onthult Ardens verleden. Kit hoort waarom Grace is opgenomen in Briarcliff.

  Aflevering 5

  I Am Anne Frank - Deel 2

  Zuster Jude ontdekt informatie over Arden. Later legt Kit een verrassende bekentenis af en Bloody Face wordt ontmaskerd.

  Aflevering 6

  Origins of Monstrosity

  Een mysterieus meisje wordt achtergelaten in Briarcliff. De Monseigneur sluit een Faustisch pact met Dr. Arden. De oorsprong van Bloody face wordt ontsluierd.

  Aflevering 7

  Dark Cousin

  Zuster Maria Eunice is doodsbang als ze ontdekt dat een donkere engel is neergestreken op Briarcliff. Kit maakt een stoutmoedige zet om zich te herenigen met Grace.

  Aflevering 8

  Unholy Night

  Een moorddadige Kerstman veroorzaakt chaos op Briarcliff. Zuster Jude neemt het op tegen de Duivel. Arden heeft een schokkende ontmoeting in de Dodentunnel.

  Aflevering 9

  The Coat Hanger

  De Monseigneur behandelt een verrassende bekering. Lana verstopt een nieuw stukje bewijs dat Kit kan vrijpleiten. Dr. Arden is getuige van een miraculeuze terugkeer.

  Aflevering 10

  The Name Game

  De Monseigneur confronteert de Duivel. Dr. Ardens experimenten leiden tot een schokkend resultaat. Dr. Thredson organiseert een verrassende reünie voor Kit.

  Aflevering 11

  Spilt Milk

  Grace brengt Kit verwoestend nieuws over het buitenaardse experiment. Dr. Thredson krijgt onverwacht bezoek. De Monseigneur probeert Jude het zwijgen op te leggen.

  Aflevering 12

  Continuum

  Een nieuwe gevangene dreigt Zuster Jude's kans op vrijlating van Briarcliff in de weg te staan. De obsessie van Grace met de buitenaardse wezens wordt gewelddadig.

  Aflevering 13

  Madness Ends

  Johnny wil het werk van zijn vader afmaken. Lana besluit eindelijk Briarcliff te sluiten.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Bitchcraft

  Als Zoe een vreemde en vreselijke macht ontketent, stoppen haar ouders haar in een tehuis van Salem-heksen in New Orleans.

  Aflevering 2

  Boy Parts

  Fiona bedreigt een duurzame vrede als ze wroet in het verleden van Mme LaLaurie en Zoe en Madison brengen een van Madisons slachtoffers tot leven.

  Aflevering 3

  The Replacements

  Madison en Nan halen het bloed onder Joans nagels vandaan. Fiona hoort dat ze kanker heeft en Madison leert pyrokinese te gebruiken.

  Aflevering 4

  Fearful Pranks Ensue

  Fiona bedreigt de kwetsbare vrede met Marie Laveau en de heksenraad lijkt Madisons verdwijning te onderzoeken.

  Aflevering 5

  Burn, Witch. Burn!

  Zoe onthult een nieuwe kracht tijdens het beleg van de zombies en Fiona neemt wraak op Myrtle als Cordelia verblind wordt door een aanval.

  Aflevering 6

  The Axeman Cometh

  Als Zoe, Queenie en Nan een ouija gebruiken om erachter te komen wat er met Madison gebeurd is, wekken ze de geest op van een seriemoordenaar.

  Aflevering 7

  The Dead

  Fiona valt voor de Axeman, en Marie Laveau heeft een speciaal aanbod voor Queenie maar... voor wat hoort wat!

  Aflevering 8

  The Sacred Taking

  Cordelia zet de druk op de ketel voor Fiona en wil een nieuw leider zien. In de tussentijd begint Marie Laveau Delphine te kwellen.

  Aflevering 9

  Head

  Fiona stelt voor Marie Laveau te helpen en de strijd met heksenjager Hank aan te binden, en Myrtle vindt voldoening in wraak.

  Aflevering 10

  The Magical Delights of Stevie Nicks

  Fiona nodigt Stevie Nicks uit voor een bezoek (en mogelijke invloed) en Nan hoort hoe Luke is omgekomen.

  Aflevering 11

  Protect the Coven

  Fiona en Marie Laveau komen oog in oog te staan met de heksenjagers van de Corporatie en Madison en Zoe vechten om Kyle.

  Aflevering 12

  Go to Hell

  Cordelia kan opnieuw in de toekomst zien en dat voorspelt niet veel goeds. Intussen confronteert Queenie Marie Laveau en dat heeft duivelse gevolgen.

  Aflevering 13

  The Seven Wonders

  Zoe, Madison, Misty en Queenie doen de test van de Seven Wonders om het leiderschap van de heksenbijeenkomt te bepalen.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  Monsters Among Us

  Na de moord op hun moeder wordt de Siamese tweeling Bette en Dot ingehuurd door de eigenaar van de freakshow, Elsa, die hiermee hoopt het gezelschap op de been te houden.

  Aflevering 2

  Massacres and Matinees

  Een moordenaar ontsnapt en de politie legt in Jupiter een avondklok op. Elsa huurt de krachtpatser Dell in als beveiliging, onbewust van zijn duistere verleden met Ethel.

  Aflevering 3

  Edward Mordrake: Deel 1

  Tot ergernis van Elsa willen de freaks niet optreden op Halloween, uit angst dat de geest van de freak Edward Mordrake zal opdagen. Ethel krijgt schokkend nieuws.

  Aflevering 4

  Edward Mordrake: Deel 2

  Mordrake zoekt de ziel van een freak voor zijn gezelschap geesten, wat Elsa ertoe zet haar verleden te onthullen. Jimmy en Maggie hebben een heftige aanvaring met Twisty.

  Aflevering 5

  Pink Cupcakes

  Stanley ontketent zijn plan om de freaks te vermoorden, Gloria verbergt het bewijs van Dandy's bloederige misdaden en Desiree ontdekt dat ze niet is wie ze lijkt te zijn.

  Aflevering 6

  Bullseye

  Ter voorbereiding op haar nieuwe tv-show repeteert Elsa haar riskante nieuwe messenwerpnummer. Op Mott Manor verklaart Dandy zijn liefde aan Bette en Dot.

  Aflevering 7

  Test of Strength

  Nadat Jimmy de tweeling ophaalt, vraagt hij zich af wat Dandy met de vermoorde clowns van doen heeft. De vrouwen van de freakshow confronteren de moorddadige Dell.

  Aflevering 8

  Blood Bath

  De moord op Ma Petite leidt tot een aanvaring tussen Ethel en Elsa. Gloria probeert uit alle macht Dandy te redden, terwijl Jimmy met de shows nieuwe freak kennismaakt.

  Aflevering 9

  Tupperware Party Massacre

  Na een rooskleurige waarzegging van Maggie volhardt Dandy in zijn moordlustige gedrag. Een treurige en dronken Jimmy misdraagt zich op een tupperwareparty.

  Aflevering 10

  Orphans

  Salty's dood maakt Pepper opstandig en motiveert Elsa om het verleden van de freakshow te onthullen. De tweeling probeert Jimmy te helpen na zijn arrestatie voor moord.

  Aflevering 11

  Magical Thinking

  Elsa bereidt zich voor op de verhuizing en de tweeling wordt verleid door een beginnend goochelaar met een sinister verleden. Jimmy maakt een riskante deal met Stanley.

  Aflevering 12

  Show Stoppers

  Nadat Maggie bekend maakt dat Stanley een moorddadige oplichter is, plannen de freaks hun lugubere wraak. Elsa helpt Jimmy om zijn nieuwe misvorming te accepteren.

  Aflevering 13

  Curtain Call

  Zonder Elsa heeft Dandy nu de leiding over de show, wat al snel rampzalig wordt. Na een ontmoedigende start in Hollywood krijgt Elsa een onverwachte meevaller.

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  Checking In

  Rechercheur John Lowe zit achter een seriemoordenaar aan die stellen op gruwelijke wijze vermoordt. Hij volgt een anonieme tip naar Hotel Cortez.

  Aflevering 2

  Chutes and Ladders

  Iris vertelt John het verhaal van Hotel Cortez en de gestoorde oorspronkelijke eigenaar, James Patrick March. Will organiseert een modeshow in de lobby.

  Aflevering 3

  Mommy

  Een ex-minnares wil wraak nemen op de gravin. Alex wordt achtervolgd door herinneringen aan Holden. Tristan wil niet dat Will het Cortez opknapt.

  Aflevering 4

  Devil's Night

  Tijdens Devil's Night komen seriemoordenaars naar het Cortez voor een feestmaal. Alex brengt Holden naar huis en hoopt erachter te komen wat er met hem aan de hand is.

  Aflevering 5

  Room Service

  Alex gaat heel ver om Max te helpen. Iris raakt bevriend met Liz Taylor wanneer veeleisende gasten haar geduld op de proef stellen tijdens Halloween.

  Aflevering 6

  Room 33

  Ramona en Donovan gaan terug naar het Cortez om wraak te nemen. John heeft last van enge visioenen. Liz Taylor wordt verliefd.

  Aflevering 7

  Flicker

  Terwijl het Cortez wordt gerenoveerd, komt er een geheim uit het verleden van het hotel boven water. John laat zich opnemen in een psychiatrische inrichting.

  Aflevering 8

  Ten Commandments Killer

  John ontdekt de identiteit van de Ten Commandments Killer en Sally's deal met March komt aan het licht.

  Aflevering 9

  She Wants Revenge

  Wanneer de bruiloft van de gravin nadert, wil ze een oude geliefde ontmoeten. Alex probeert de kinderen terug te brengen naar het Cortez.

  Aflevering 10

  She Gets Revenge

  Liz Taylor en Iris nemen een noodlottige beslissing. Donovan confronteert Rudy. Alex vraagt John om de kinderen te helpen.

  Aflevering 11

  Battle Royale

  Iris en Liz Taylor willen Ramona inschakelen. Sally mijmert over haar verleden en John sleept weer een trofee in de wacht.

  Aflevering 12

  Be Our Guest

  Iris en Liz Taylor zorgen voor vernieuwing in het Cortez, dat kan worden uitgeroepen tot monument, tenminste als de gasten zich gedragen.

  Seizoen 6

  Aflevering 1

  Hoofdstuk 1

  Na een gewelddadige aanval verhuizen Matt en Shelby Miller naar het landelijke North Carolina, waar een aantal bizarre, verontrustende gebeurtenissen plaatsvindt.

  Aflevering 2

  Hoofdstuk 2

  Matt en Shelby ontdekken meer over de geschiedenis van het huis en vragen de plaatselijke politie om hulp. Lee en Flora lopen tegen verschillende problemen aan.

  Aflevering 3

  Hoofdstuk 3

  Tijdens hun zoektocht naar Flora doen de Millers een schokkende ontdekking. Later huurt Lee een medium in om te helpen haar dochter te vinden.

  Aflevering 4

  Hoofdstuk 4

  Cricket moet de harde waarheid onder ogen zien. Shelby's paranoia wordt steeds erger. De Millers krijgen een onthutsende geschiedenisles.

  Aflevering 5

  Hoofdstuk 5

  Het duistere verleden van het Roanoke-huis wordt onthuld. Shelby en Matt staan voor een strijd die ze niet kunnen winnen. Lee's strafzaak neemt een onverwachte wending.

  Aflevering 6

  Hoofdstuk 6

  Naar aanleiding van het enorme succes van My Roanoke Nightmare maakt de producent een vervolg met Matt, Shelby, Lee en de oorspronkelijke cast.

  Aflevering 7

  Hoofdstuk 7

  De geobsedeerde Agnes leeft zich in in haar rol, Shelby komt erachter waarom Matt is teruggekeerd naar het huis en de Polks bereiden iets speciaals.

  Aflevering 8

  Hoofdstuk 8

  Shelby en Dominic bedenken een wanhopig plan om uit het huis te ontsnappen. De situatie wordt steeds benarder voor Lee, Monet en Audrey.

  Aflevering 9

  Hoofdstuk 9

  Drie fans van My Roanoke Nightmare gaan op zoek naar het beruchte huis. Audrey, Lee en Dylan keren terug naar het huis van de Polks.

  Aflevering 10

  Hoofdstuk 10

  Lee gaat ermee akkoord een gesprek te voeren met de beroemde journalist Lana Winters, maar het live-interview op televisie verloopt niet volgens plan.

  Seizoen 7

  Aflevering 1

  Election Night

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Aflevering 2

  Don't Be Afraid of the Dark

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Aflevering 3

  Neighbors from Hell

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Aflevering 4

  11/9

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Aflevering 5

  Holes

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Aflevering 6

  Mid-Western Assassin

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Aflevering 7

  Valerie Solanas Died for Your Sins: Scumbag

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Aflevering 8

  Winter of Our Discontent

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Aflevering 9

  Drink the Kool-Aid

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Aflevering 10

  Charles (Manson) in Charge

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Aflevering 11

  Great Again

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.