The Walking Dead krijgt maar liefst drie spin-off series in 2023

News
woensdag, 11 januari 2023 om 12:30
the walking dead daryl carolf1631868853
The Walking Dead is ten einde sinds november, maar dat betekent nog niet dat AMC klaar is met het universum. In 2023 komen er namelijk maar liefst drie The Walking Dead spin-off series uit.
Liefhebbers van zombies hebben nog genoeg om naar uit te kijken dit jaar, ondanks dat The Walking Dead ten einde kwam na maar liefst elf seizoenen in 2022. Dit jaar wordt het namelijk tijd voor het laatste seizoen van Fear the Walking Dead. Het achtste seizoen krijgt twee delen van zes afleveringen. Het eerste deel gaat van start op 14 mei, terwijl de rest later dit jaar moet volgen, zo meldt IGN.
Daarnaast gaat in 2023 een gloednieuwe spin-off serie van start. In The Walking Dead: Dead City volgen we Maggie (Lauren Cohan) en Negan (Jeffrey Dean Morgan) tijdens hun avonturen in het post-apocalyptische Manhattan. Het beroemde gedeelte van New York is afgesneden van het vasteland, waardoor de wereld waarschijnlijk nog een stukje claustrofobischer zal aanvoelen. Wanneer de serie precies in première gaat is nog niet bekend.
En dan is er ook nog de spin-off serie The Walking Dead: Daryl Dixon. Zoals de naam al verklapt volgt deze serie het geliefde personage Daryl (Norman Reedus). Hij bevindt zich alleen niet in de Verenigde Staten, maar in Frankrijk! De releasedatum van The Walking Dead: Daryl Dixon is ook nog niet bekend, behalve dat de show ergens in 2023 van start moet gaan.

Nog meer The Walking Dead in 2024

Als je dacht dat AMC na alle spin-offs wel klaar is met The Walking Dead, dan heb je het mis. Volgend jaar heeft de zender namelijk nóg een spin-off gepland staat. Daarin worden de focus weer gelegd op Rick Grimes (Andrew Lincoln) en Michonne (Danai Gurira). Die show was eerst gepland als film, maar AMC heeft toch besloten om er een serie van te maken.

Populair Nieuws