Zachary Levi vertelt dat Shazam 'wanhopig' probeerde om Henry Cavill in de film te krijgen

News
zondag, 26 maart 2023 om 14:00
shazam trailer 145398 1f1674738266
Zachary Levi, bekend van zijn rol Als Shazam in het DC Extended Universe, heeft onthuld dat hij samen met het team achter de eerste Shazam! -film ‘wanhopig’ probeerden om Henry Cavill’s Superman in de film te krijgen.
Zachary Levi, bekend van zijn rol Als Shazam in het DC Ectended Universe, heeft onthuld dat hij samen met het team achter de eerste Shazam! -film ‘wanhopig’ probeerden om Henry Cavill’s Superman in de film te krijgen.
Dit deelde Levi in een Instagram-video. Hierin vertelde hij dat "we alles hebben gedaan wat we konden om voor jullie, de fans, te vechten - ja, zelfs voor de fans die mij niet leuk vinden."
Verder sprak hij over de crossover tussen Shazam en Black Adam die niet doorging. Hij beweerde ook dat het oorspronkelijke plan voor de post-creditscène van de eerste Shazam-film, waarin Shazam zou worden gerekruteerd in de Justice Society door Hawkman en Cyclone, werd "geblokkeerd". Hij wil alleen niet zeggen door wie.

Waar gaat Shazam! Fury of the Gods over?

In de film Shazam! Fury of the Gods keert Billy Batson terug als Shazam om de wereld te redden van een nieuwe bedreiging. Dit keer wordt hij samen met zijn pleegbroer Freddy Freeman geconfronteerd, door de mysterieuze en kwaadaardige Dochters van Atlas. De Dochters willen hun gestolen magie terug en zijn uit op wraak.
Shazam! Fury of the Gods is sinds 16 maart te zien in de bioscoop.