'Amazon werkt aan The Boys spin-off serie in Mexico'

News
woensdag, 29 november 2023 om 16:00
the boysf1616580706
Het lijkt erop dat Amazon nog meer gaat investeren in het universum van The Boys. Naar verluidt is er namelijk een spin-off in de maak die zich afspeelt in Mexico.
Het eerste seizoen van The Boys was een groter succes dan velen hadden verwacht, maar sindsdien is de show niet meer weg te denken van Amazon. Of beter gezegd, de franchise is niet meer weg te denken. Naast The Boys zelf zijn er namelijk ook de spin-off series Gen V en The Boys: Diabolical gemaakt.
Mogelijk wordt daar nog eens een derde spin-off serie aan toegevoegd. Volgens Variety werkt Amazon momenteel namelijk aan een serie die zich in hetzelfde universum afspeelt, maar dan in Mexico. De show zou bovendien Spaanstalig zijn, met Diego Luna en Gael Garcia Bernal als executive producers. Gareth Dunnet-Alcocer, die eerder verantwoordelijk was voor Blue Beetle, moet het script schrijven. Amazon wil niet reageren op de geruchten van de nieuwe serie.

Serie gericht op specifieke markt

Het zou niet de eerste keer zijn dat Amazon komt met een versie van een populaire serie die zich richt op een bepaalde markt. Zo worden er spin-offs gemaakt van Citadel die zich afspelen in India, Italië en meer, om de lokale markt beter aan te spreken.
Ondertussen wordt er ook gewerkt aan het vierde seizoen van The Boys. Amazon heeft ook al een tweede seizoen voor Gen V bevestigd, nog voordat de laatste aflevering van het eerste seizoen was uitgezonden.