The Boys spin-off Gen V nu al verlengd voor tweede seizoen

News
vrijdag, 20 oktober 2023 om 13:00
gen v the boysf1694095222
Amazon heeft duidelijk veel vertrouwen in de serie Gen V. Voordat de seizoensfinale van The Boys spin-off is uitgezonden, heeft Amazon de show al verlengd voor een tweede seizoen.
We zullen nog wel even moeten wachten op The Boys seizoen 4, maar Amazon is ondertussen wel gekomen met een nieuwe serie voor fans van het bloederige superheldenuniversum. Gen V is namelijk een spin-off op The Boys, dat zich richt op de Godolkin University School of Crimefighting van Voight International.
Op de school worden jongeren opgeleid om hun krachten onder controle te krijgen en uit te groeien tot de nieuwe superhelden. Ondanks dat de serie deze keer afspeelt op een school, betekent het niet dat de gore een tandje omlaag is gezet. Integendeel zelfs. Gen V trakteert kijkers op veel bloed en de nodige intieme scènes.

Groen licht voor seizoen 2

Gen V wordt goed ontvangen door critici en fans. Op Rotten Tomatoes staat het eerste seizoen momenteel op een indrukwekkende 97 procent. Amazon heeft dan ook genoeg vertrouwen in de show en heeft vandaag officieel groen licht gegeven voor een tweede seizoen. Dat heeft het bedrijf laten weten aan Deadline.

“Het universum van The Boys uitbreiden met een serie die zo gedurfd is als Gen V is een ongelooflijke reis geweest voor ons en onze geweldige partners bij Sony. We wisten dat Gen V grenzen zou verleggen. De ruwe aanpak is precies waar het publiek van houdt en het heeft ertoe bijgedragen dat Gen V de nummer 1 serie op Prime Video is geworden in meer dan 130 landen.”

Wanneer Gen V seizoen 2 precies moet verschijnen is nog niet bekend. De eerste seizoensfinale van de show staat gepland voor 3 november.