Clubhouse app komt binnenkort uit op Android

News
maandag, 10 mei 2021 om 14:30
clubhous thumb altf1613650734
De bekende chatapp Clubhouse komt binnenkort naar Android. Zo maakt de ontwikkelaar in een nieuwe blogpost bekend. Verwacht wordt dat de app binnen een aantal weken wereldwijd op Android-apparaten beschikbaar is.
In een blogpost onthult het bedrijf achter Clubhouse dat de app momenteel in de VS op Android beschikbaar is als betaversie. Hiervoor werd de app al door een select aantal gebruikers getest. Over de komende dagen wordt de app vervolgens in andere Engelstalige landen uitgebracht. Welke landen de app als eerste krijgen, is alleen nog niet duidelijk.
Een releasedatum voor Nederland is tevens nog niet bekendgemaakt.
clubhouse 2f1616577532

Verliest Clubhouse nu al haar relevantie?

Clubhouse is al een paar maanden beschikbaar op iOS en wist in korte tijd flinke populariteit te vergaren. De app geeft gebruikers als het ware een plek om een radioshow te maken waarin fans rechtstreeks kunnen luisteren. In korte tijd werd de functie door vele andere social media-platformen overgenomen, waaronder Twitter en Facebook. Over de afgelopen maanden is de interesse in Clubhouse wel redelijk afgenomen. Dit komt onder andere doordat vele techbedrijven het concept hebben overgenomen en Clubhouse's exclusieve uitnodigingsoptie daardoor overbodig is.