Amazon komt met bergen gratis games voor Prime Day

News
donderdag, 16 juni 2022 om 13:30
amazon prime gamingf1597135202
Jaarlijks houdt Amazon Prime een kortingsfestijn in de vorm van Prime Day. Dat is vaak al een moment waarop je flink kunt besparen, maar voor gamers is het dit jaar nog eens extra aantrekkelijk. Er worden namelijk stapels gratis games weggegeven.
Amazon heeft aangekondigd dat Prime Day dit jaar op 12 en 13 juli valt. Leden van Amazon Prime kunnen op die dagen profiteren van allerlei exclusieve voordelen. Specifieke deals zijn nog niet aangekondigd, maar het is wel bekend dat gamers extra profiteren.
Via Prime Gaming, dat gewoon onderdeel is van Amazon Prime, kun je tijdens Prime Day namelijk meer dan dertig games gratis claimen. Onder andere Mass Effect: Legendary Edition, Need for Speed Heat en Star Wars Jedi Academy zullen van de partij zijn. Dat zijn niet de minste titels, dus het kan lonen om de actie in de gaten te houden.
Bovendien beginnen de Prime Gaming-voordelen al ver voordat Prime Day van start gaat. Tussen 21 juni en 13 juli worden namelijk ook meer dan 25 gratis indie-games weggegeven. Al met al kun je in minder dan een maand dus meer dan 50 gratis games claimen.

Prime Gaming brengt maandelijks voordeel

Je hoeft overigens niet te wachten op Prime Day om voordeel te hebben van Amazon Prime Gaming. Via deze tak van Prime geeft Amazon maandelijks gratis PC-games weg (zoals deze maand onder andere Far Cry 4). Ook kun je elke maande exclusieve bonussen voor populaire games krijgen.