Alleen vandaag korting op LEGO bij bol.com

News
woensdag, 14 december 2022 om 13:00
bolcomf1595427884
De feestdagen staan voor de deur en wie nog cadeautjes nodig heeft moet misschien gaan opschieten. Als je nog inspiratie zoekt heeft bol.com een aanbieding die het overwegen waard is. Er is namelijk een dagdeal op LEGO bij de populaire webwinkel.
Veel kinderen kun je flink blij maken met LEGO en ook volwassenen halen hun neus er vaak niet voor op. De deals bij bol.com zijn weliswaar vooral gericht op kinderen, maar zelfs dan is het nog steeds iets dat verschillende generaties samen kunnen doen. Met de dagdeal van bol.com kan dat ook nog ook nog eens zonder dat het zo hard aankomt in de portemonnee.

Scoor LEGO sets in bol.com dagdeal!

We weten namelijk allemaal dat LEGO geen goedkoop speelgoed is. Zeker nu we allemaal nog meer op het geld moeten letten dan anders is korting op LEGO mooi meegenomen. We zetten een paar mooie deals op een rij.
Er zijn ook nog andere sets in de aanbieding, dus als je net iets anders zoekt, dan kun je hier alle deals bekijken. Wees er alleen wel snel bij: deze deals verlopen vandaag nog. Zodra de klok 0.00 uur slaat op 15 december ben je helaas te laat.
Als je toch twijfelt of LEGO het juist cadeau is, dan kun je ook nog bij MediaMarkt kijken naar wat technische snufjes. Als je met kerst een console in huis wil halen, dan hebben zowel bol.com als MediaMarkt de Nintendo Switch OLED in de aanbieding.

Populair Nieuws