Ook Media Markt gooit vlak voor kerst Switch OLED in de uitverkoop!

News
woensdag, 14 december 2022 om 7:30
Na bol.com die de Switch OLED in de uitverkoop deed in aanloop naar kerst, doet Media Markt nu hetzelfde. De Switch OLED staat daar nu in de sale voor 319.99. Een leuk cadeau voor jezelf of wellicht iemand anders?
Na de aanbiedingen tijdens Black Friday, Cyber Monday en 5 december Sint Nicolaas, kijken we nu reikhalzend uit naar kerst. De één wegens vrije tijd, de ander wellicht voor cadeaus. En sommigen misschien wel voor allebei. Media Markt doet een duit in het zakje en verlaagt de prijs van de Switch OLED, de laatste Switch-versie van Nintendo en min of meer de 'beste' versie van de Switch. Het apparaat dat in 2021 uitkwam is nu te koop voor 319.99 euro, waarmee de prijzen van andere consoles, de PlayStation 5 en Xbox Series X, een stuk hoger liggen. Enkel de Xbox Series S kun je voordeliger scoren.

Wat heb je aan een Switch OLED in de sale?

De Nintendo Switch OLED is een fijn apparaat om natuurlijk Nintendo games op te spelen. Diverse bekende Nintendo figuren zijn al op het apparaat verschenen. Denk aan Captain Toad, Mario, Donkey Kong en Kirby. Al is er ook genoeg ondersteuning van andere games. Daarnaast ligt het apparaat prettig in de hand en is het fijn om op zowel de TV, als in handheld modus te spelen. Opvallend is wel dat Media Markt enkel de witte versie in de uitverkoop heeft, de rode met blauwe kleuren is ietsje duurder.