Bol gooit Switch OLED in de uitverkoop vlak voor kerst

News
donderdag, 08 december 2022 om 11:00
Kerstmis staat voor de deur en dat betekent dat winkels weer gaan stunten met kortingen. Bol.com heeft nu kerstkortingen en gooit de Switch OLED in de sale. Wellicht is dit leuk om aan iemand cadeau te geven?!
Black Friday en Cyber Monday én Sinterklaas zitten erop, maar er staat nog één groot evenement op de planning; kerst. En daar horen misschien wel cadeaus bij. Bol.com doet dat nu. De Switch OLED is de laatste Switch-versie van Nintendo en min of meer de 'beste' versie van de Switch. Dit pareltje is nu te koop voor 319 euro, wat vele malen goedkoper is dan de Xbox Series X of PlayStation 5.

Switch OLED versus de andere twee consoles

Al is het natuurlijk appels met peren vergelijken. Wel heeft de Switch een groot voordeel ten opzichte van de PlayStation 5 en de Xbox Series X (of S) en dat is dat je deze ook in handheld modus kunt spelen. Dus stel je speelt de nieuwe Pokémon op de TV, kun je in de trein of auto verder in handheld.

De voor- en nadelen van de Switch

Opvallend is dat er twee versies te koop zijn, de witte versie en een rood-blauwe versie. Laatstgenoemde is niet in de aanbieding bij bol en draagt het reguliere prijskaartje van 349 euro. De Switch kwam uit in 2021 en kreeg van ons een 7,5 in de recensie. Als pluspunten noemde Theo het scherm en de lange accuduur en als minpunt vond hij het opslaggeheugen niet al te geweldig. Dat laatste kan uitgebreid worden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties