Enorme GTA Online update start nieuwe verhaallijn

News
woensdag, 14 december 2022 om 12:30
gta online los santos drug warsf1671013682
Ondanks dat GTA Online alweer ruim negen jaar oud is, blijft Rockstar de game trouw ondersteunen. Zo is er nu een nieuwe, enorme update gelanceerd dat het begin vormt van een nieuwe verhaallijn.
Spelers van GTA Online kunnen vanaf nu aan de slag met Los Santos Drug Wars. De gloednieuwe update is gelanceerd en zorgt voor een nieuwe verhaallijn in de online game. Tijdens de eerste missies maak je kennis met Dax, een crimineel die droomt om de carrièreladder te beklimmen in de onderwereld van Los Santos.
Tijdens zes nieuwe missies ga je aan de slag met Dax en zijn crew om een nieuwe shop op te zetten in Blaine County. Om succesvol te worden in het wereldje moet afgerekend worden met de concurrentie, namelijk The Lost MC en andere grote bendes. Tot 22 december krijg je bovendien twee keer zoveel dollars en RP voor het voltooien van The First Dose.
De nieuwe missies zijn pas het begin van de nieuwe verhaallijn, want Rockstar zal na verloop van tijd nog meer nieuwe hoofdstukken aan het verhaal toevoegen. Wanneer de andere missies verschijnen is nog niet bekend.

Nieuw hoofdkwartier in GTA Online

Met de lancering van Los Santos Drug Wars en de nieuwe verhaallijn, krijg je ook toegang tot een aantal nieuwe opties. Zo zal je op een gegeven moment de MTL Brickade 6x6 moeten stelen. Dat is een groot voertuig dat daarnaast dienst doet als een nieuw hoofdkwartier. Vanuit de MTL Brickade 6x6 kan je je drugs verkopen en het voertuig is op verschillende manieren te upgraden.
Naast de hoofdmissies zijn er ook andere opdrachten aan GTA Online toegevoegd met de update. Voor Dax kan je namelijk andere klusjes verrichten door Fooligan Jobs aan te vragen via je smartphone. Genoeg nieuwe content dus in GTA Online om je voorlopig zoet mee te houden!