Alle HBO films en series verdwijnen van Ziggo op 1 januari

News
woensdag, 29 december 2021 om 8:00
schermafbeelding 2021 09 21 om 113236f1637943157
HBO Max komt in 2022 naar Nederland. Het is momenteel al mogelijk om series van HBO te kijken, maar dan niet via een streamingdienst van HBO, maar via Ziggo. Dit zal alleen allemaal per 1 januari 2022 veranderen.
Ergens in 2022 zal HBO Max naar Nederland komen. De series van HBO, waaronder Game of Thrones, zijn momenteel te kijken via de streamingdienst van Ziggo. Dit stopt alleen per 1 januari 2022. De deal tussen HBO en Ziggo eindigt namelijk aan het einde van dit jaar.

Ziggo ziet veel films en series verdwijnen

De verwijdering van de films en series zorgt voor een grote verschuiving in het aanbod van Ziggo. Niet alles zal direct vanaf 1 januari verdwijnen. Een aantal recente films en series zullen nog wel langer te zien blijven via Ziggo, maar fans moeten er rekening mee houden dat er veel niet meer te zien zal zijn.
Het is niet direct nodig om het abonnement van Ziggo stop te zetten. Het bedrijf is namelijk een samenwerking aangegaan met ViacomCBS. Er komen dus nieuwe films en series aan op de dienst. Helaas zullen kijkers wel voor populaire series zoals Game of Thrones, Chernobyl en The Sopranos moeten wachten totdat HBO Max eindelijk beschikbaar wordt in Nederland.
Niet alleen Ziggo zal nadelen ervaren van de komst van HBO Max. Ook Netflix zal waarschijnlijk een aantal films en series uit haar assortiment moeten halen. Het gaat hier dan vooral over de superhelden series van DC zoals The Flash en Arrow, maar dit heeft minder impact voor Netflix dan dat het heeft voor Ziggo. HBO Max zal in ieder geval een grote concurrent worden van Netflix en andere streamingdiensten in Nederland.

Populair Nieuws