In de lente nieuws over Monster Hunter Rise DLC

News
woensdag, 29 december 2021 om 9:00
monster hunter risef1611585484
Fans van Monster Hunter Rise kunnen in de lente van 2022 nieuws verwachten over een aankomende DLC die voor de game is aangekondigd. Dit is bekendgemaakt op Twitter. Fans van de game zullen dus nog even geduld moeten hebben.
In september heeft Capcom, het bedrijf achter Monster Hunter Rise, bekendgemaakt dat er een DLC genaamd Sunbreak naar de game gaat komen. Het is daarna even stil geweest rond deze DLC, maar nu heeft het bedrijf aangekondigd dat in de lente van volgend jaar er meer nieuws naar buiten zal gaan komen over de DLC.

Wat voor nieuws komt er naar buiten over de Sunbreak DLC?

We weten al van de DLC dat deze groot zal zijn en dat er een nieuwe verhaallijn aan de game wordt toegevoegd. Er komen ook nieuwe locaties en vijanden bij. Hoewel de grote lijnen van de DLC dus bekend zijn weten we dus niet precies in detail wat er allemaal in de DLC zit.
Er is niet gezegd wat voor nieuws er naar buiten komt, maar het valt te verwachten dat er dus meer zal worden vertelt over de details van de game en misschien is er ook wel al een trailer te zien.
Fans zullen dus nog even geduld moeten hebben, voordat er meer nieuws over de DLC naar buiten komt. In ieder geval goed nieuws voor Capcom dat Monster Hunter Rise het goed doet en dat er veel interesse is voor een nieuwe DLC.

Populair Nieuws