Alle Call of Duty Warzone spelers krijgen speciale skin na bug

News
dinsdag, 04 mei 2021 om 9:30
cod warzone adlerf1620113149
Spelers konden in Call of Duty Warzone de laatste dagen een speciale skin verkrijgen. Door een bug werd dat alleen lastig gemaakt, waardoor Raven Software de skin nu geeft aan alle spelers.
De laatste tijd zijn er weer grote veranderingen gemaakt aan Call of Duty Warzone. Zo veranderden spelers eerst al in zombies, voordat Verdansk compleet op de kop werd gezet en werd verwisseld voor Verdansk 1984. Dat laatste kwam met de start van seizoen 3 voor Call of Duty Warzone, wat ook het begin van een limited time-event is geweest.
Met het in-game event kunnen spelers de Tortured & Rescued Adler skin gratis krijgen. De opzet is ook simpel. Spelers moeten een aantal eenvoudige opdrachten uitvoeren in de multiplayer van Call of Duty Black Ops Cold War of in Warzone. Er was alleen één probleem: de voortgang voor de opdrachten in Warzone werd voor veel spelers niet bijgehouden door een bug. Toen ontwikkelaar Raven Software het probleem had opgelost, was het evenement al bijna voorbij.

Alder skin nu voor alle spelers beschikbaar

Veel spelers hadden verwacht dat Raven Software de lastige situatie zou oplossen door het evenement simpelweg een week te verlengen, zodat iedereen de tijd had om de skin vrij te spelen. De ontwikkelaar heeft alleen voor een andere, meer vrijgevige optie gekozen: alle spelers die voor het einde van seizoen 3 inloggen, krijgen de Tortured & Rescued Adler skin helemaal gratis.