All of Us Are Dead grote hit voor Netflix

News
woensdag, 23 februari 2022 om 16:30
all of us are deadf1645614772
De nieuwe serie All of Us Are Dead doet het goed op Netflix. Volgens recente cijfers is het de nummer 3 meest gestreamde niet-Engelstalige serie op het platform. De serie ziet seizoen 4 van La Casa de Papel op de hielen.
Eind januari verscheen de Zuid-Koreaanse serie All of Us Are Dead. De serie sloeg meteen goed aan en blijkt nu ook één van de populairste niet-Engelstalige series die ooit op Netflix te zien is geweest. De serie is maar liefst 536 miljoen uur gestreamd en ligt daarmee minder dan 100 miljoen uur achter op het vierde seizoen van La Casa de Papel.
Aan de absolute top staat nog steeds het eveneens Zuid-Koreaanse Squid Game. Deze serie is in zijn eerste 28 dagen meer dan 1,6 miljard uur gestreamd. Wel heeft All of Us Are Dead al veel andere titels ingehaald, waaronder verschillende seizoenen van La Casa de Papel en Lupin.
Ook is All of Us Are Dead in de eerste 28 dagen beter bekeken dan heel wat Engelstalige series. In dat opzicht doet de serie het bijvoorbeeld beter dan 13 Reasons Why en seizoen 2 van The Witcher. De eerste 28 dagen van All of Us Are Dead zijn bovendien nog niet voorbij, dus er kunnen nog heel wat uren bij komen.

Waar gaat All of Us Are Dead over?

In All of Us Are Dead begint er op een middelbare school een Zombie-uitbraak. Deze heeft al snel de hele stad in zijn greep, dus een klein groepje niet-geïnfecteerde scholieren is op zichzelf aangewezen om te overleven tot er redding kan komen. Als de serie interesant klinkt kun je hier alles lezen wat je over All of Us Are Dead moet weten.

Populair Nieuws