Rockstar brengt gratis kleding naar Red Dead Online

News
woensdag, 23 februari 2022 om 17:00
red dead online 2 1 2022 free roam missionsf1643797947
Rockstar heeft deze week weer een aantal leuke bonussen voor in het digitale Wilde Westen en je kan gratis kleding scoren. Dit zijn alle bonussen en voordelen in Red Dead Online voor de komende dagen.
Februari is de maand waar Rockstar veel gratis content uitdeelt. Red Dead Online wordt wekelijks verrijkt met nieuwe bonussen om het de spelers zo aangenaam mogelijk te maken. Het is dan ook de maand van de Traders en ook deze week zijn er weer een aantal leuke bonussen te vinden in de game.

Rusten bij je kampvuur

Elke cowboy moet zijn paard op den duur even laten rusten. Hoe kan je dat dan ook beter doen dan door wat te koken bij het kampvuur. Mocht je jezelf en jouw paard willen verwennen met een nieuw deluxe kampvuur dan is deze week daar de perfecte week voor. Bij het winnen van elke Featured Series krijg je namelijk 30 procent korting op je Deluxe Campfire.

Een cowboy met stijl

Behalve deze aanbieding heeft de game ook weer iets stijlvols op het menu. Als je een item maakt bij de winkel van Gus krijg je namelijk gratis een rood paar Mountfleet handschoenen. Mocht je na je nieuwe paar handschoenen nog iets vinden ontbreken aan je outfit? Dan is er nog meer goed nieuws.
Spelers kunnen deze maand de Land of Opportunities Mission “Love and Honor” doen voor een extra bonus. Tumbleweed’s sherrif Sam Freeman heeft je hulp nodig bij het opsporen van een ontvoerde vrouw. Bij het volbrengen van deze missie deze maand krijg je er een rode Morning Tail Coat voor, die uitstekend past bij je nieuwe rode handschoenen.

Een aantal bekende gezichten

Voor de spelers die meer actie willen, is er ook nog genoeg om van te profiteren deze maand. Zo kan je een aantal bekende gezichten tegen komen op je pad. Van Jake en Sadie Adler tot Josiah Trelawny, de bekende personages bieden je een aantal Free Roam Missions aan. Voor het helpen van de bekende gezichten krijg je deze maand twee keer zoveel geld, genoeg redenen om je ogen goed open te houden dus.