Komt er eind 2021 een remake van een bekende PlayStation game?

News
vrijdag, 08 oktober 2021 om 17:00
playstation 5 thumbf1624433855
Singer-songwriter Éabha McMahon hield een interview met de Ierse radioshow The Lunchbox. In dit interview vertelde ze dat ze een nummer heeft gemaakt voor een aankomende remake van een PlayStation game. Deze game zou volgens haar rond de kerst van 2021 verschijnen.
Het is niet duidelijk over welke game het dan zou gaan. Dat is ook niet raar, want mensen die meewerken aan een nog niet onthulde game hebben contractueel vastgelegd dat ze niet mogen vertellen aan welke game ze meewerken. Zo zorgen game bedrijven ervoor geheimen niet allemaal op straat komen de liggen. De singer-songwriter geeft ons wel een aantal hints over de remake.

Welke PS game krijgt een remake?

De nieuwe game zou namelijk een remake zijn van een bekende, oudere Playstation game en het nummer dat is opgenomen is in het Iers. Ze zegt ook dat de game in december uit zal gaan komen, dat betekent dat we niet lang hoeven te wachten. De hints die we hebben gekregen zijn al best grote hints.
Fans speculeren dan ook al over welke game het zou kunnen gaan. Metal Gear Solid zou een optie kunnen zijn. Het slotnummer van deze game is namelijk in het Iers gezongen en er wordt al langer gezegd dat deze game een remake zou krijgen. Volgens de geruchten zou dit dan ook een PS5 exclusive zijn. De eerste Metal Gear Solid kwam alweer in 1998 exclusief uit voor de PlayStation, maar later kwam er wel een uitgebreidere versie uit die ook naar PC werd geport.