Alan Wake 2 krijgt snel nieuwe modus, inclusief een nieuw einde

News
maandag, 11 december 2023 om 9:00
alan wake 2 1f1698393620
Remedy Entertainment werkt aan nieuwe content voor Alan Wake 2, maar de studio heeft nog meer in petto. Aankomende week komt namelijk een nieuwe modus uit, die bovendien zorgt voor een nieuw einde.
De nieuwe modus voor Alan Wake 2 is New Game Plus, maar is tegelijkertijd meer dan alleen een manier om de game opnieuw te spelen. In een blogpost heeft Remedy Entertainment laten weten wat het allemaal in petto heeft voor de de zogeheten The Final Draft.
Spelers kunnen in The Final Draft het verhaal van voor af aan beginnen, maar houden daarbij hun wapens, Charms en upgrades. Dat is nodig ook, want de nieuwe Nightmare-moeilijkheidsgraad zorgt voor een flinke uitdaging, met sterkere vijanden en strategie die je moet toepassen om levend uit een gevecht te komen.
Het meest interessante aspect van The Final Draft is dat het zorgt voor een ander einde voor Alan Wake 2. Volgens Remedy zal het zorgen voor ‘speculatie en theorieën onder de fans’. Ook is er nieuwe lore om aan te treffen in de game, in de vorm van video’s en manuscripten. Spelers hoeven bovendien niet lang te wachten op de update, want de nieuwe modus wordt op maandag 11 december toegevoegd aan de game.

Twee uitbreidingen voor Alan Wake 2

Fans van de game hebben nog meer mooie dingen om naar uit te kijken. Eind oktober heeft Remedy Entertainment namelijk aangekondigd dat er twee uitbreidingen voor Alan Wake 2 in de maak zijn. De eerste uitbreiding komt in de lente en plaatst spelers in een fictieve TV-show.
De releasedatum voor de tweede uitbreiding is nog niet bekend. Wel is bekend wat de setting is, namelijk een mysterieuze faciliteit waar onderzoek wordt gedaan door de overheid. Er is alleen iets compleet misgegaan, waardoor Alan en Saga Anderson de faciliteit moeten verkennen.

Populair Nieuws