Nieuwe Ajax thuisshirt toont gouden randje

News
maandag, 20 juni 2022 om 12:00
De landskampioen van Nederland, Ajax, heeft het nieuwe thuisshirt voor komend voetbalseizoen gepresenteerd. Het nieuwe Ajax thuisshirt lekte weken geleden al uit via meerdere bronnen. Nu is het shirt officieel gepresenteerd en ook direct verkrijgbaar.
Aan het nieuwe Ajax thuisshirt valt direct op dat goud een plek heeft gekregen in het shirt. Dit is zowel terug te zien aan de randen op de mouwen van het shirt en de drie sterren van de huidige landskampioen. Ook de achterkant kleurt goudkleurig, want de rugnummers zelf zijn volledig in het goud.
Het logo van het nieuwe shirt is daarnaast aangepast. Deze is weer aangepast naar het huidige logo van de club. Vorig seizoen werd als uitzondering op de regel het oude logo gebruikt. Dit was in verband met het speciale thuistenue dat een ode was naar het verleden van de Amsterdamse club.

Het nieuwe Ajax thuisshirt

Mocht je interesse hebben in het nieuwe Ajax thuisshirt heb je geluk. Per direct wordt het shirt verkocht via de webshop van de Amsterdamse club. Het shirt zelf kost 90 euro, al kan deze wel nog oplopen. Zo kost het 20 euro extra om het shirt te laten bedrukken met de naam van een Ajax-speler.
Als je wacht tot je de Amsterdamse voetbalclub zelf in het shirt ziet spelen, hoef je ook niet meer lang te wachten. Op 28 juni speelt de club namelijk haar eerste vriendschappelijke wedstrijd in Amsterdam tegen SV Meppen. Mogelijk speelt Ajax daar al in het nieuwe thuisshirt.

Populair Nieuws