Age of Empires 4 reveals komen eraan

News
vrijdag, 19 maart 2021 om 13:30
age of empires 4 trailer screenshotf1616071585
Microsoft heeft aangekondigd volgende maand grote onthullingen te gaan doen over Age of Empires 4. Tijdens het Age of Empires Fan Preview evenement op 10 april zullen er dingen bekend worden gemaakt over gameplay, beschavingen en meer.
Het evenement werd op woensdag aangekondigd met een trailer op de website van de game. Microsoft zegt tijdens de stream grote onthullingen te gaan doen over nieuwe beschavingen in de game, uitleg te geven over de campaign, en meer gameplay te gaan tonen.
Het evenement zal gestreamd worden op 10 april om vijf uur ‘s middags Nederlandse tijd. Het is te volgen op AgeofEmpires.com, Twitch, Facebook Live, en het Xbox YouTubekanaal. Behalve onthullingen over Age of Empires 4 zal er ook nieuws onthuld worden over de Age of Empires II: Definitive Edition en de Age of Empires III: Definitive Edition.

Trailer toont gameplay

De aankondigingstrailer van het evenement gebruikt vooral materiaal uit de AOE 4 trailer uit 2019, maar ook is er een kort fragment nieuwe gameplay te zien. Hierin zijn twee groepen soldaten te zien die het in een arena tegen elkaar opnemen als onderdeel van een missie. Het lijkt erop dat een middeleeuws toernooi onderdeel van de campaign is.
Microsoft heeft de afgelopen jaren de Age of Empires franchise nieuw leven ingeblazen met de definitive editions van de eerste drie games. Echter bleef ontwikkelaar Relic rondom het vierde deel angstvallig stil na de aankondiging in 2017 en de eerste trailer in 2019. Nu gaat de lange stilte rondom de game eindelijk verbroken worden. In de tussentijd kun je alvast lezen over dingen die wij graag willen zien in Age of Empires 4.

Populair Nieuws