Eerste Age of Empires IV gameplay getoond

  Tijdens het XO19 Inside Xbox evenement werden fans getrakteerd op de eerste Age of Empires IV gameplay. De korte trailer geeft alvast een voorproefje van de game. Zo kwamen we te weten in welk tijdperk Age of Empires IV zich gaat afspelen.

  Age of Empires IV werd alweer twee jaar geleden aangekondigd, maar het was lang wachten op de eerste beelden van de game. Daardoor waren er nog niet veel details bekend, maar sinds vandaag weten we iets meer over de titel van de nieuwe studio World's Edge.

  Wat toont de Age of Empires IV gameplay?

  Uit de trailer zijn twee belangrijke zaken op te merken. Als eerste blijkt dat Age of Empires IV zich afspeelt in de middeleeuwen. Verder toont de trailer twee beschavingen: de Engelsen en de Mongolen.

  Naast het nieuws rondom Age of Empires IV, was vandaag de Age of Empires II: Definitive Edition release. Deze versie van Age of Empires II bevat onder andere verbeterde graphics en alle DLC. De game is speelbaar op Windows 10 via de Xbox Game Pass.

  Bekijk de Age of Empires IV gameplay trailer bovenaan de pagina! Het is nog niet bekend wanneer de game zal verschijnen.

  Age of Empires 4

  Verkijgbaar vanaf 31 december 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.