Actrice zorgt voor ban Call of Duty spelers

News
dinsdag, 16 maart 2021 om 11:30
call of duty warzone 6f1640113643
Tijdens een potje Call of Duty heeft actrice Alex Zedra gezorgd dat een paar spelers een ban hebben gekregen. De spelers waren aan het hacken en zaten haar constant uit te dagen, wat blijkbaar niet zonder consequenties is geweest.
Inmiddels kennen we bijna allemaal wel de toxic omgeving van de Call of Duty multiplayer. Als je vroeger niet op Xbox live werd toegeschreeuwd door een 13-jarige met een slechte microfoon dat hij het met je moeder doet, heb je dan wel echt Call of Duty gespeeld? Trashtalk en andere grote praatjes maken nog steeds een groot onderdeel uit van de game, daar kwam ook actrice Alex Zedra achter.
Alex Zedra kennen we als de actrice die het karakter Mara speelt in Call of Duty. Naast het spelen van een karakter, vindt ze het dus ook heel leuk om Call of Duty te spelen en te streamen. Onlangs werd zij door een paar spelers een 'bitch' genoemd tijdens een online potje en moest ze een 1-tegen-1 potje spelen tegen één van die spelers. Hier had ze niet zoveel zin in, omdat de beste jongen blijkbaar een hacker was.

Ban voor Call of Duty spelers

Nou is hacken al wel iets waarvoor je een stevige ban kan krijgen in Call of Duty, maar het is altijd vrij lastig te bewijzen. Gelukkig was de jongen ook aan het streamen en dus greep Twitch al snel in om de spelers offline te halen. In een Tweet benoemt de actrice die Mara speelt dat ze ervan genoot om te zien hoe de hacker live voor haar ogen geband werd. Hadden we allemaal maar die macht.
Een ban in Call of Duty is alleen zelden voor altijd, meestal gaat het gewoon om een simpele account ban, waar je makkelijk omheen kan werken door een nieuw account aan te maken. Vervolgens kan je dan weer opnieuw hacken in de multiplayer of in Warzone. Laten we hopen dat Call of Duty 2021 wat innovatie brengt op dit vlak en dat hackers nog sterker worden aangepakt.