The Outer Worlds patch zorgt voor 60 fps

News
dinsdag, 16 maart 2021 om 12:00
the outer worlds sublightf1571821616
Ontwikkelaar Obsidian Entertainment heeft een patch uitgebracht voor The Outer Worlds. De patch zorgt ervoor dat de game op 60 fps draait op de PlayStation 5 en Xbox Series X.
De nieuwe patch 1.07 zorgt ervoor dat de game op zowel Xbox Series X als PlayStation 5 de mogelijkheid krijgt om op een soepele 60 fps te draaien. Het is nu een ideale tijd om zo’n update als deze uit te geven aangezien de nieuwe DLC voor de campagne Murder on Eridanos binnenkort uitkomt.
De update van 60 fps is voor sommige spelers een zegen. De game had soms namelijk last van frame drops en andere spelers vonden de 30 fps waar The Outer World op draaide, helemaal niets. Mocht je dus twijfelen doordat het niet als een vloeiende game voelde, is het nu de tijd om er weer in te springen! Let alleen wel op, de patch is enkel voor de PS4-versie van de game! Er is nog geen duidelijkheid voor de PS5-versie van de game.

Murder on Eridanos

De nieuwe patch zorgt er ook voor dat The Outer Worlds klaar is om de nieuwe DLC te ontvangen. Murder on Eridanos, wordt het tweede extra verhaal in de game. Het lijkt erop dat de uitbreiding een noir-achtige setting heeft en spelers moeten de moord op Halcyon Helen op zien te lossen. We moeten als ware detective aan de slag gaan en krijgen een unieke extra wereld met nieuwe wapens en meer.
De Murder on Eridanos DLC komt 17 maart uit en de update om 60 fps te behalen op Xbox Series X en PlayStation 5, is vanaf nu verkrijgbaar!