Activision legt uit waarom Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered geen multiplayer bevat

News
donderdag, 02 april 2020 om 9:30
call of duty modern warfare remastered 2 lanzamientof1585647530
Begin deze week was daar plots de release van Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered. De game is inmiddels speelbaar op PlayStation 4 en te pre-orderen op PC en Xbox One. We missen alleen de hooggeprezen multiplayer modus uit het origineel. Activision legt uit.
Deze week was het eindelijk zover: Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered werd aangekondigd en was ook meteen te koop. Er was ook meteen verbazing. Zoals de naam al doet vermoeden bevat de game alleen de singleplayer campagne. Hoewel die campagne meer dan de moeite waard is, wordt de multiplayer modus wel erg gemist. Activision heeft zich dit aangetrokken en heeft in een blogpost toegelicht waarom deze keuze gemaakt is.
mw2r ss battle1f1585778878

Activision wil geen splitsing van Call of Duty userbase

In het statement op het blog maakt Activision duidelijk dat zij een helder plan voor ogen heeft: een enkele cross-play online multiplayer omgeving waar alle gamers samenkomen en waar een groeiend aantal mappen beschikbaar komt. Daarnaast een Free to Play omgeving met Warzone. Modern Warfare 2 zal zich dus richten op de campagne, terwijl voor de multiplayer modi het eerder verschenen Modern Warfare Remastered of de gratis Call of Duty Warzone benodigd blijven.
Natuurlijk is dit een loffelijk streven, maar het blijft jammer dat niet gekozen is voor een oplossing als bijvoorbeeld bij de Uncharted Remasters, waar elk deel toegang geeft tot dezelfde multiplayer.

Populair Nieuws

Laatste Reacties