Gaan we deze topacteur in Squid Game zien?

News
vrijdag, 16 september 2022 om 13:30
squidgame unit 103 1280 1f1632989158
Dat het enorme succes van Squid Game zo bijzonder gevonden wordt heeft voor een deel te maken met het feit dat de serie uit Zuid-Korea komt en toch gigantisch aanslaat bij een Westers publiek. Maar in de toekomst zou de serie zomaar een Hollywood-tintje kunnen krijgen. De maker van de serie heeft namelijk een bekende topacteur op het oog, zo meldt Variety.
Squid Game is Netflix’ populairste serie en ook bij de Emmy’s scoorde de serie deze week goed. Hij won in verschillende categorieën die nog nooit waren gewonnen door een niet-Engelstalige of Aziatische serie. Het is alleen de vraag of Squid Game altijd wel puur Aziatisch blijft.
Bedenker en schrijvern Hwang Dong-hyuk heeft namelijk tijdens een persconferentie de vraag gekregen of er ooit een Hollywood-acteur in Squid Game te zien zal zijn. Niet alleen sluit Hwang dat niet uit, hij heeft zelfs al iemand op het oog: Leonardo DiCaprio. De acteur heeft eerder aangegeven fan te zijn van Squid Game, dus zou Hwang hem benaderen als de kans er lag.

Zit Leonardo DiCaprio in Squid Game seizoen 2?

We hoeven DiCaprio trouwens nog niet te verwachten in seizoen 2 van Squid Game. Dit seizoen speelt zich namelijk, net als het eerste, helemaal af in Korea. Er zijn dan ook geen bekende Hollywood-acteurs gecast.
Het duurt bovendien ook nog even voor we Squid Game seizoen 2 gaan zien. Hwang Dong-hyuk geeft aan dat er volgend jaar pas gedraaid gaat worden. De release laat vervolgens tot 2024 op zich wachten.