Dankzij deze pas check jij goedkoop de nieuwste horrorfilms

Article
dinsdag, 19 maart 2024 om 13:00
imaginaryf1710153922
Wil jij meer weten over een wezen dat van gedaante kan veranderen in een kelder? Vind jij het spannend om te weten hoe een non als de heilige maagd Maria zwanger wordt of heb jij gewoon een donkere ziel? Dan is dé Horror Pas misschien wel wat voor jou.
Bij Kinepolis is er een Horror Pas te koop waarmee je voor iets meer dan 10 euro per film naar allemaal toffe horrorfilms kunt gaan in bioscoop. Dat is in deze tijd hartstikke goedkoop. Bovendien komen er onwijs gave horrorfilms aan:

Hoe werkt de Horror Pas?

De Horror Pas kost 52 euro en daarvoor kun je 5 horrorfilms checken. Deze pas schaf je aan bij de kassa van Kinepolis en is daarna één jaar geldig. Er is één kleine kanttekening: de prijs is exclusief toeslagen en events.
Momenteel draait er ook een gave horrorfilm in de bioscopen, namelijk Imaginary. Dit is de nieuwste film van Blumhouse Productions en gaat over een enge teddybeer.
Zo zegt Kinepolis het volgende over deze film:
‘Wanneer Jessica terug verhuist naar haar ouderlijk huis, vindt haar stiefdochter Alice een teddybeer in de kelder waar ze een hechte band mee opbouwt. De spelletjes die ze met Chauncey de beer speelt beginnen onschuldig, maar nemen al snel een sinistere wending. Terwijl het gedrag van Alice steeds zorgwekkender wordt, ontdekt Jessica dat Chauncey meer is dan een denkbeeldig vriendje in de vorm van een onschuldige teddybeer. Chauncey is niet denkbeeldig en hij is niet je vriend!’

Korting dankzij Horror Pas

Een normaal kaartje kost bij Kinepolis 13 euro, wat inhoudt dat je 65 euro kwijt bent voor vijf films. Dat betekent dat je met de Horror Pas dus 13 euro korting krijgt. En wij Nederlanders houden van korting, zo simpel is het.
Zoals gezegd komen er alleen al de komende maanden een paar hele gave horrorfilms uit, wat betekent dat je de pas er zo uit hebt. Mocht je niet meteen de pas in een heel kwartaal opmaken, weet dan dat er genoeg mooie films uitkomen, ook na de zomer!

Horror Night meemaken?

Wat ook leuk is, is om eens een Horror Night mee te maken, wat mogelijk is voor The First Omen. Een Horror Night is een speciaal evenement waarbij Kinepolis regelt dat je een horrorfilm, in dit geval dus The First Omen, als eerste in Nederland kunt bekijken. De officiële release van The First Omen vindt plaats op 11 april, terwijl Kinepolis op 5 april al een Horror Night organiseert. Vaak wordt er iets extra’s geregeld, zoals een quiz of dat alles feestelijk… eh eng is aangekleed. Alles om jou in de juiste sfeer te brengen.
Klinkt goed, toch? Waar wacht je nog op. Scoor die Horror Pas!
Dit artikel is in samenwerking met Kinepolis