‘Nieuwe CoD keert terug naar WW2 als Call of Duty: Vanguard’

News
vrijdag, 26 maart 2021 om 17:30
xgn google image
Het lijkt erop dat een nieuwe CoD game in 2021 terugkeert naar de Tweede Wereldoorlog. Volgens geruchten zou het spel gemaakt worden door Sledgehammer Games onder de naam Call of Duty: Vanguard.
Eerder dit jaar gingen er al geruchten dat een nieuwe Call of Duty titel in 2021 zou terugkeren naar de Tweede Wereldoorlog. Nu schrijft de nieuwssite Eurogamer dat bronnen dit tegenover hen bevestigd hebben.
Volgens de bronnen zou de game gemaakt worden door Sledgehammer Games, de ontwikkelaar die ook het in 2017 verschenen Call of Duty: WW2 maakte. De game zou worden gemaakt onder de naam Call of Duty: Vanguard en laat in 2021 verschijnen.

Call of Duty: Vanguard naam nog niet zeker

Berichten verschillen nog over de inhoud van de game en hoe deze genoemd gaat worden. Eurogamer schrijft dat de nieuwe CoD ook zal worden uitgegeven onder de naam Vanguard, en dat het gaat om een traditionele WW2 setting.
Maar de aan Call of Duty toegewijde nieuwssite Modern Warzone beweert dat het gaat om een codenaam die veranderd zal worden voordat de game uitkomt. Ook schrijft Modern Warzone dat de game een alternatieve geschiedenis setting zal hebben, waarin de Tweede Wereldoorlog niet eindigde in 1945, maar doorging tot in de jaren ‘50.
De grote vraag is natuurlijk of de nieuwe CoD titel net zoals Call of Duty: Black Ops Cold War zal worden geïntegreerd in Warzone. Dit zal, net zoals bij de introductie van Cold War, zorgen voor een grote uitdaging voor Infinity Ward om de game in balans te houden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties