A Quiet Place krijgt spin-off en nieuwe film

News
donderdag, 17 februari 2022 om 8:00
a quiet place 2f1624030019
Voor fans van A Quiet Place ziet de toekomst er rooskleurig uit. Niet alleen is er een nieuwe film aangekondigd voor over een aantal jaar, ook is er een spin-off bevestigd die al snel komt.
Voor de filmliefhebbers onder ons hebben we misschien goed nieuws. Als je genoten hebt van de A Quiet Place-films is er vandaag een hele leuke mededeling langsgekomen. Paramount heeft namelijk meer bekend gemaakt over de toekomst van de franchise.
A Quiet Place krijgt namelijk een derde deel. De film staat gepland voor het jaar 2025, zo heeft Paramount dat laten weten in een call met haar investeerders. Paramount heeft vandaag meerdere uitspraken gedaan over titels die eraan gaan komen. Zo werd er al meer verteld over een nieuwe Sonic film en een tv-serie over Knuckles.

Nieuwe film dichterbij dan je denkt

Nu lijkt 2025 nog in de verre toekomst te liggen, maar als het klinkt alsof A Quiet Place vergeten wordt tot die tijd, hebben we goed nieuws. Paramount laat namelijk ook wetend at er een spin-off film onderweg die we al een stuk sneller kunnen verwachten. De spin-off film werd vorig jaar al benoemd maar Paramount heeft in hun tweet bevestigd dat de productie nog steeds volop bezig is.
Hoewel er nog niet veel bekend is over de spin-off film weten we wel al wanneer we hem kunnen verwachten. De film zou volgend jaar uitkomen rond 31 maart. De film heeft regisseur Jeff Nichols aan het roer en hij zou ook de persoon zijn die het script heeft geschreven. Of Jeff Nichols daadwerkelijk het script heeft geschreven is niet bevestigd.

Ook A Quiet Place game in de maak

Deze berg aan informatie over de franchise van A Quiet Place is niet compleet, fans kunnen namelijk in 2022 ook een game verwachten. De game zou gaan over een nog niet verteld verhaal over overleving. De game wordt omschreven als een single-player, verhaal gedreven horror avontuur. Er zijn alleen nog geen beelden getoond. Omdat er zo weinig bekend is over de game is het nog maar de vraag of hij de release van 2022 zal gaan halen.

Populair Nieuws