Xbox lanceert door games geïnspireerde nagellak

News
woensdag, 16 februari 2022 om 20:00
image004f1644922864
Xbox en nagellakmerk OPI lanceren een nieuwe nagellakcollectie met als slogan: Play the Palette. Perfect voor iedere gameliefhebber die óók graag een leuk kleurtje op diens nagels wil hebben.
Xbox en nagellakmerk OPI hebben de handen ineen geslagen om een nieuw palet aan nagellakkleuren te introduceren. De collectie bestaat uit twaalf kleuren die ‘de virtuele werelden van Xbox Game Pass games tot leven brengen’. De naam van iedere kleur betreft een verwijzing naar games. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit Racing for Pinks, de koraalkleur Suzi is My Avatar, de groene Sage Simulation of een van de paarse kleuren onder de namen You Had Me at Halo, Can't CTRL Me, N00berry en Achievement Unlocked.
‘’De afgelopen veertig jaar zijn we de wereld over gereisd; nu zijn we enthousiast om virtuele werelden te bezoeken met Xbox,’’ aldus OPI medeoprichter Suzi Weiss-Fischmann tegen The Associated Press. ‘Volgens Weiss-Fischmann maakt het niet uit of je 'gamet als creatieve hobby, om te relaxen of om met vrienden in contact te blijven, nagelverzorging biedt diezelfde voordelen aan.'
Met deze nieuwe collectie willen Xbox en OPI ook aandacht vragen voor het feit dat gamen niet alleen voor jongens is en nagellak niet alleen voor meisjes. De collectie is vanaf nu verkrijgbaar.

Winactie naast de lancering

Bij de lancering hoort ook een winactie. Wie een foto post van een Xbox controller met gelakte nagels met de hashtags #opixbox en #notjustforboysorgirls op Instagram maakt kans op een customized OPI controller in één van de nieuwe nagellakleuren en exclusieve OPI skins voor de Xbox games Forza Horizon 5 en Halo Infinite.