Update - Halo Infinite campaign trailer toont nieuwe gameplay!

News
maandag, 25 oktober 2021 om 16:00
halo infinitef1632209469
De release van Halo Infinite komt steeds dichterbij. Tot die tijd moeten we het nog doen met trailers en previews. Vandaag krijgen we gelukkig een gameplay reveal te zien van de Halo Infinite campaign.

Update - Halo Infinite campaign trailer getoond

Ontwikkelaar 343 Industries heeft eindelijk meer beelden laten zien van Halo Infinite met de gloednieuwe trailer die vandaag is gelanceerd. In de ruim zes minuten durende trailer zien we Master Chief eindelijk weer zijn kunsten laten zien tegen The Banished, deze keer in de grootste gebieden tot nu toe. Ook krijgt Master Chief een nieuw AI-hulpje genaamd 'The Weapon'. Check hieronder de nieuwe Halo Infinite trailer.

Origineel bericht

Xbox bracht een tweet uit met daarin de tekst: See you soon, Spartans. Erg veel over de game zegt het niet, maar daar zal later vandaag verandering in komen. Deze link brengt je namelijk naar het YouTube-kanaal van Xbox, waar om 15:00 vandaag een gameplay reveal van de Halo Infinite campaign op zal verschijnen. Spelers zullen benieuwd zijn naar de nieuwe versie van Halo Infinite, want de reveal vorig jaar kwam op veel kritiek van de fans te staan.
In de beschrijving staat wat meer informatie rondom de preview. Hier wordt verteld dat deze campaign de grootste, meest avontuurlijke en gevaarlijkste open map campaign ooit is in de Halo franchise. The Banished hebben Zeta Halo overgenomen, en er is maar één iemand die deze groep slechteriken aankan. En dat is natuurlijk niemand minder dan The Master Chief.

Nog even wachten op de Halo Infinite campaign

Na de gameplay reveal zullen we nog iets langer dan een maand moeten wachten voordat we eindelijk met Halo Infinite aan de slag kunnen gaan. Microsoft heeft namelijk tijdens Opening Night Live officieel bekendgemaakt dat de campaign van de nieuwe Halo game op 8 december 2021 zal verschijnen.
Dat is niet de enige modus die Halo Infinite zal krijgen. De co-op modus en Forge zijn alleen niet meteen bij launch beschikbaar en zullen ergens in 2022 aan de game worden toegevoegd. De multiplayer voor Halo Infinite zal apart als een free-to-play game worden gelanceerd.
Dit bericht is op 25 oktober 2021 bijgewerkt.