PC-versie God of War niet gemaakt door Santa Monica Studios

News
maandag, 25 oktober 2021 om 16:30
god of war ragnarokf1631221018
Onlangs is naar buiten gekomen dat God of War naar PC komt. De game zal beschikbaar worden op Steam en de Epic Games Store. Het was alleen niet duidelijk wie de versie voor PC maakt. Sony heeft antwoord gegeven aan Arstechnica over door welke studio de game wordt ontwikkeld.
Sony heeft duidelijk gemaakt dat de PC versie van God of War niet door Sony Santa Monica Studios, de maker van alle God of War games, wordt gemaakt. Sony heeft Jetpack Interactive de opdracht gegeven om een versie voor de PC te maken.
Jetpack Interactive is een studio in Canada. De studio heeft gewerkt aan games zoals Plants vs. Zombies 2 en een aantal NBA Live games. Ook heeft de studio gewerkt aan de PC versie voor Dark Souls. Ports voor PC maken is dus geen onbekend terrein voor de studio.

Komt God of War Ragnarok naar PC?

Dit betekent dus dat Sony's eigen studio, Sony Santa Monica Studios, nog niet de ervaring heeft om games ook naar PC uit te brengen. Het lijkt er dus misschien op dat God of War Ragnarok niet zo snel op PC zal verschijnen, maar er is toch een aanwijzing dat dit wel kan gaan gebeuren.
Een medewerker van Jetpack Interactive heeft namelijk op LinkedIn staan dat de medewerker aan God of War Ragnarok werkt. Misschien heeft de studio dus ook de opdracht gekregen om het vervolg op God of War naar PC te brengen.

Populair Nieuws