Tip: PS5 media afstandsbediening nu extra goedkoop te scoren op Intertoys!

News
dinsdag, 26 januari 2021 om 17:00
screenshot 2021 01 26 at 164307f1611675833
De next-gen consoles zijn veel meer dan alleen apparaten om games op af te spelen, met enorm veel media features. Wil je optimaal van die mogelijkheden profiteren, dan heeft Sony de PS5 media afstandsbediening om te kopen, die nu extra goedkoop is op Intertoys.
Waar we vroeger aparte apparaten nodig hadden om games te spelen, films en series te kijken en muziek af te spelen, is dat tegenwoordig allemaal overbodig. Ten minste, met één apparaat aangesloten op je TV of monitor ben je al meteen klaar. De next-gen consoles hebben namelijk alle functionaliteiten die je nodig hebt en meer.
Wil je alleen comfortabel en snel schakelen tussen alle mogelijkheden van je PS5, dan is de officiële PS5 media afstandsbediening een onmisbare gadget. Daarvoor ben je alleen wel weer een hap geld kwijt, met de adviesprijs van 40 euro. Gelukkig kan je nu bij de Intertoys lekker besparen met een mooie korting op de PS5 media afstandsbediening.

Wat biedt de media afstandsbediening?

Nu klinkt een afstandsbediening niet als een onmisbaar stukje technologie voor je next-gen console, maar de PS5 media afstandsbediening kent een haar zeer handige features. Zo kan je met een druk op de knop Netflix, Disney+, Spotify en YouTube opstarten en kan je met dedicated knoppen de video of muziek pauzeren, vooruitspoelen of helemaal skippen. Maak je gebruik van een televisie, dan kan je die ook direct aansturen met de ingebouwde IR-transmitter. Een niet te missen gadget dus voor je PlayStation 5!