30 minuten gameplay van The Quarry getoond

News
woensdag, 06 april 2022 om 16:30
2022 04 06 the quarryf1649241386
Supermassive komt over een paar maanden al met een nieuwe game. De studio is de laatste jaren vooral druk met The Dark Pictures Anthology, maar The Quarry staat daar helemaal los van. Je kunt nu een indruk krijgen van de game met een flinke dosis gameplay.
Wie had gedacht nog lang te moeten wachten op de eerste uitgebreide gameplay van The Quarry heeft het mis. Niet al te lang na de aankondiging van de game komt IGN nu namelijk al met gameplay. Het gaat ook niet om een paar korte clips, maar om een vol half uur van deze nieuwe game.
De gameplay is afkomstig uit het proloog van de game. De personages Laura en Max worden gevolgd. Op zeker moment lopen zijn in griezelige omstandigheden Travis tegen het lijf. Alle personages zijn visueel zeer gedetailleerd.
Qua gameplay doet The Quarry denken aan Until Dawn, de eerste horror-game waar Supermassive furore mee maakte. Er zijn de nodige quick time events en je moet keuzes maken in hoe je verschillende personages benadert. Dat is dus goed nieuws voor wie groot fan was van Until Dawn.
Je kunt de gameplay hieronder bekijken. Let wel op dat deze wat spoilers voor de game kan bevatten.

Wanneer verschijnt The Quarry

The Quarry kwam enigszins uit het niets. Nadat het logo werd ontdekt in een database van handelsmerken werd de game al snel officieel onthuld. Hij staat nu op de planning voor 10 juni 2022 en zal verschijnen op PC, PS4, PS5, en Xbox-consoles.